reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Basiu-piszesz , że wy wszędzie autkiem ...to może na spotkanko też się zmotoryzujecie i jednak nas zaskoczysz swoją obecnością:-)

A tu My : Oskarek z mamusią :-)
312kakw.jpg

reklama
Ojej :-( Rozumiem ....
Ale jest jeszcze wyjście ;-) jak byś mimo wszystko chciała się spotkać to napisz i umóimy się to ja po ciebie podjade :-)
P.S Mam nadzieje że się skusisz :tak:

Hej!
Dlugo mnie nie bylo bo mialam problemy z netem.
Bylismy chorzy , zapalenie oskrzeli teraz Judi ma lekkie problemy z uszkiem ale wczoraj laryngolog powiedziala ze refleks jest oki i dala tylko opatrunek do uszka.
Judys juz super sobie radzi z chodzeniem w butach ale na polku przez te nierownosci widac ze ma problemy i bardzo sie boje zebys ie nie przewrocila.

Tez wybralabym sie na spotkanie tylko u mnie jest znow problem z powrotem do domu:( wiecie mniej wiecej na ile sie wybieracie? 2-3 godzinki? i co bedziemy porabiac? pojdzimy do tego centrum dla dzieciakow czy jak?

Lilith- no właśnie i tu jest mały problemik , bo wszystko zależy od temperamentów naszych dzieci :tak:
Ale myśle że umówimy się w jakimś konkretnym miejscu o danej godzinie i wspólnie zadecydujemy co dalej:-)

A mnie za 2 h czeka dentysta :baffled:
Małego podrzuce do babci (niech się też babcia nim troche nacieszy:laugh2: )

A ja ostatnio spotkalam sie calkiem przypatkowo z Agnes78 wAuchanie.
Ale bylo zdziwienie i mila niespodzianka... Fajnie ze w sobote sie wiecej nas spotka... Szczerze mowiac nie bylam w tym centrum dla dzieciakow i moze faktycznie to jest dobry pomysl. Zobaczymy... wstepnie tak jak bylo ustalone
Godz. 15:00
Miejsce - Lodziarnia kolo ksiegarni w Sferze
Znaki szczegolne - Kochane dzieciaczki... ;-)

To kto potwierdza swoja obecnosc?????

Ja tez moge po kogos podjechac... jade z Koz wiec moze trzeba ktoras z Was zabrac???

p.s. Ja proponuje za znak rozpoznawczy Olusia w rogach jelonka:laugh2: jest slodki

reklama
Ja również potwierdzam obecność :tak: :tak: :tak:
Już nie mogę się doczekac spotkanka;-)

P.S CZy bierzecie wózki????? Czy nosidełka???? czy dzieciaki na rękach????
Ja raczej będe z wózkiem bo ta moja dziecinka troszke już waży...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry