reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

kitka-a może przełóż wizyte u fryzjera :confused: Ja tak właśnie zrobiłam :tak:
Mimo , że mam już straszne odrosty to jakoś może uda mi się nimi was nie przestraszyć ;-)
W każdym razie już tak się nastawiłam na spotkanko, że nic innego nie popsuje mi planów :no:

Ja przed chwilką oglądłam polski film psychologiczny "Plac Zbawiciela " i jestem wstrząśnięta !:szok: Czy któraś z was może też już go oglądała :confused:

Do jutra dziewczynki :-) :-) :-)

reklama
No ja wiem ze sie spotykamy kolo lodziarni ale mowilam aby pozniej jak co to isc wlasnie tam kolo Jyska.bo wlansie wiecej miejsca:)
Ja wlansie przezywam okrutny bol glowy....:(:(
Jutro napisze jeszcze rano co i jak!

milego wieczorku!!

hej!
Jestescie juz w domciu?
Ja Judi probuje na drzemke zagonic ale nadal strasznie przejeta i lata i krzyczy:)
Bylo fajowo i mam nadzieje ze sie jeszcze kiedys umowimy:)

Hej dziewczyny !!!!
Potwierdzam spotkanie wspaniałe a dzieciaczki jeszcze wspanialsze :-) :-) :-)
Mój właśnie zjadł kolacyjke i teraz go męczymy żeby lepiej spał nam w nocy ;-)

hej dziewczyny rzeczywiście Dzieciaczki kochane i spotkanie tez super sie udalo,szkoda ze dluzej nie moglam zostac ale i tak bylo super, nastepnym razem postaram sie poprawic.
Ja Igorka wlasnie polozylam spac, wiec mam chwilke dla siebie:tak:

pozdrawiam Was goraco

Niop, spotkanie super... dzieciaki wszystkie kochane...
Olek tez juz okapany, najedzony i spi sobie smacznie... w drodze powrotnej tez sobie ucial drzemke...
Fajnie bylo sie z wami spotkac...

reklama
Oj jak żałuję, że nie zaglądnęłam tu choćby wczoraj:sick: :eek: :baffled:
Chętnie bym się z Wami spotkała. Agatka jechała z Kóz przygarnęłaby nas. Tym bardziej, że zostałam sama z Adaśkiem, bo mąż ma dziś ostatki firmowe, a reszta rodzinki poszła na bal karnawałowy.
Niestety ostatnio nie miałam za wiele czasu. Pisałam Wam, ze Adaś był chory, leczył się tydzień, potem drugi. W końcu poszłam z nim prywatnie bo nie było żadnej poprawy. Skończyło się na ostrym zapaleniu oskrzeli i zastrzykach 2 razy dziennie i inhalacjach nubolizatorem (czy coś takiego :confused: ) W między czasie wychodziły mu dwa ząbki (już są duże) a teraz trzeci się przekłuwa. Teraz jet już ok. Przeżywam tylko bo za 2 tygodnie wracam do pracy:wściekła/y: Ale obiecuję na następnym spotkaniu się pojawić. Fajnie że Spotkanie było udane.

Filmik z Natalą świetny. Jak ślicznie umie już śpiewać ;-)

Do góry