reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

a my sie dopiero kapiemy i od 2 nic nie spala:( nie udalo mis ie jej polozyc.
Agatko a ile Igorek ma? wybacz ale nie pamietam:(
Madzia dobrze ze juz oki.nameczylas sie kochana:(

reklama
Madzia - no szkoda że cię nie było :-( ale następnym razem już napewno spotkamy się w większym gronie ;-)

Lilith- Mała Judytka jest niesamowita :-D
P.S Fajnie się spacerowało po alejkach Sfery :-D :-D :-D

Agusiaaa- aż pozazdrościć grzeczności Olusia , fajny z niego chłopaczek
:tak:

Agatko - z Igorka duży chłopczyk i taki blondasek jak mój Oskarcio :happy: Następnym razem mały napewno pozwoli ci posiedzieć dłużej ;-)

Agnes- jak tam twój aniołeczek -łobuziaczek:confused: :-) Wygląda na grzeczniutką dziewczynke ;-)

A my także położyliśmy Oskara spać, i wreszcie mamy cza sdla siebie , teoretycznie bo ja jestem już padnięta.
Generalnie wymęczyliśmy małęgo więc mam nadzieje że może lepiej prześpi tą noc od poprzedniej , choć troszke w to wątpie bo widać że lada moment zaczną mu wychodzić górne jedynki...:elvis:

Zmykam do łożeczka PAPAPAPA:happy: :happy: :happy:

Jejku widze że spotkanko się udało :-D Szkoda że mnie nie było ale nie miałam jak przełożyc bo w tygodniu tym bardziej czasu nie mam :-( W ogóle ostatnio mało czasu mam nawet dla Oliwki,tyle co po robocie się nią zajmę ale to za mało :-(
Obiecuję że na następne wpadnę tylko niech ktoś mi wcześniej na gg da znać bo częściej jego włączam ;-)
My dzisiaj na obiad do teściowej idzeimy
Miłego dzionka

kitka - napewno poinformujeny cię na gg:-)

My się właśnie ubieramy i jedziemy na wycieczke do Krakowa , pogoda sprzyja więc wyjazd może też będzie udany :happy:

Miłej niedzieli życze :-) :-) :-)

Lilith Igor skonczyl roczek 3.02.

Kitka, Madzia nastpenym razem Wam nie odpuscimy:-D...

Ja tez sie wlasnie zbieram bo jade z Igorkiem do mojej mamy

pozdrawiam Was goraco

Judi ma wlansie pierwsza drzemke wstaje i pedzimy na spacerek bo taka piekna pogoda!!!
Zycze wam udanej niedzielki!!
Agatka kurcze wiesz ze ja nie poznalam ze ty to ty?! a pamietam jak duzo pisalysmy kiedys jak bylam w ciazy kurcze jaka gafa:(:(

Zielona tak bylo bardzo bardzo milo!!!

I oby nastepnym razem reszta dziewczyn tez sie pokazala:)

My już po wycieczce:tak:
W Krakowie było cudnie , pogoda nam dopisała i było naprawde bardzo fajnie:-)
Do tego Oskar co chwilke miał jakieś atrakcje widać , że bardzo mu się podobało:happy:

No to superowo!!!
Dyiewcyznz dajcie po kilka ydjec na forum! i jakbym mogla poprosic na maila....bylabym bardzo wdzieczna!!
aiowa@tlen.pl

U nas od wczoraj jakas zmiana i tylko jedna drzemka kolo 13-14 na godzine i tyle.troche mnie to martwi...no i znow ja obsypalo na calym cialku:( oj niemam juz sily a do alergologa idziemy dopiero 27:(

reklama
Do góry