reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

my juz po ;-)

Aparat USG krzyczał, że juz dziecko sie urodziło :-) ale jak sie nie urodzi w ciągu 7 dni to do szpitala mam iść ;-( więc niech lepiej Zuzia planuje już przejście na świat, bo jakoś na siłę leżeć w szpitalu nie mam zamiaru

Nawet Balis sobie pożartował ze trza sie oddać przyjemnością, bo to przyspieszy poród ;-) i na dodatek mój kofany mąż to słyszał :-)

Mery chyba Twoje kwiaty znowu zmarzną, bo pogoda na polu nieprzyjazna dla kwiatów i ludzi:baffled::baffled:

Brandy jak teścik i wogóle dzionek ;-)

Berdanko jak dzionek w domku:sorry2: Odpoczęłaś czy prace domowe wzięły górę :blink:

reklama
A w sumie to i to-bo tylko ogarnelam i te nieszczesne firany zrobilam i obiad-pieczarkowa zupke i nalesniki-ale tez odpoczelam :-Dmaseczke sobie zrobilam na twarz :tak: i wogole se posidzialam

Daisy to Ty sie bierz do roboty hehe i za męża:-):tak:
Brandy-a Ty nie udawaj ze taka pilna uczennica jestes!!!!!
ZE DO TEJ PORY W SZKOLE SIEDZISZ:tak:;-):-)

Bry :-) ja juz w domku i po obiadku :-D zupka czosnkowa, karczus z chlebkiem i 2 kawalki szarlotki :laugh2::laugh2:
Tescik jakos poszedl, powinien przejsc :-) no i ogladalam mieszkanie. Sluchajcie super.... ogrodzone i strzezone osiedle, nowiutenskie bloki, plac zabaw...bajka. Mieszkanie nie duze, ale wazne ze swoje :tak: przy okazji zaliczylam juz sklep z meblami i jakbym mogla to bym polowe wyniosla :-) Jestesmy zdecydowani je wziasc tylko wszystko zalezy teraz od banku czy przyznaja nam kredyt :sorry2: ale jak juz bedziemy na swoim to parapetowka murowana dziewczyny :-D:-D:-D

Bernadko ja pilna uczennica, do szkoly chodze a Ty pilna pani domu :-p:-p:-p
Daisy ta siostra kolezanki co Ci wczoraj pisalam tez dalej nic, jeszcze lekarz jej wczoraj powiedzial, że lepiej niech dzisiaj nie rodzi bo wszystkie sale zajete :baffled: a kroplowka wczoraj nic nie dała :sorry2: A Ciebie poki jestes w domu maz jeszcze wezmie w obroty ... i to takie wiesz, konkretne to moze cos popusci :-p:laugh2::-p:laugh2:

Mery to faktycznie mialas noc pelna wrazen ... moja mala narazie daje mi jeszcze spac w nocy. Chyba spi tak jak ja bo w dzien jest dosc aktywna ;-)

Ja tu wpadam pogratulowac Daisy dzidziusia i nic :-p Daisy, na co czekasz?! :-p;-):-D
Musze uciekac.
Brandy, napisz mi smska jak Daisy urodzi, ok? :-):tak::-) Bo ja w Wawie bede, a chce byc z Wami na biezaco :-):-):-) Wysylam Ci na gg moj numer :tak:

Buziaki dla Was wszystkich :tak:

Witam
Jak mi się już nie chce do pracy chodzić :dry: Normalnie siły już nie mam.
Ale pocieszam się faktem że w maju będę mieć więcej wolnego :-D Bo 2.05 lecę do mężusia do Norwegii na parę dni a mam takiego pietra przed lotem że heja :-D:-D:-D Może nie będzie tak źle tylko jakieś mordoklejki kupić żeby uszu nie zatykało bo podobno nie miłe uczucie :dry:
Pózniej końcem maja na długi weekend jedziemy na komunie do mojej siostrzenicy więc znowu troszkę wolnego :-D
Brandy trzymam kciuki za kredyt :happy:
Miłego wieczorku ;-)

Hehe ;-) za nic sie nie będę brać z takim brzuchem :-D

Brandy a co do kredytu to masz jakiegoś doradcę czy po po prostu poszliście do banku - bo z tego, co czytam to jesteśmy na tym samym etapie, czyli kupna ;-)

Sandro jeszcze troszkę i może sie uda urodzić ;-) Udanego pobytu w stolicy i odezwij się sie jak już wrócisz.

Bernadko to same rarytasy na obiadek zresztą tak samo jak u Brendy ;-)

Bry wieczor :-D

Daisy my nie kupujemy a chcemy wynajac ... przynajmniej na 3 lata. Jutro sie rano wszystko okaze co z tym kredytem, wiec trzymajcie mocno kciuki ;-)a Ty szalej z mezem, nie ma na co czekac :-p

Kitka zazdroszcze wolnego...choc sama prawdopodobnie na dlugi weekend jade do Leby :-)

Sandra miłego Warszawkowania się :-D tak jak sie umawialysmy sms pojdzie jak Daisy trafi na porodowke :-p
Agusia parapetowka bedzie na mur beton, ino jak wszystko tam ogarne :blink:
Ja jutro mam wolne, wiec w koncu moze sie wyspie ;-)przy okazji moze sierpniowki nadrobie, choc ciezko to widze ... a teraz pora na telesfora, czyli Brnady idzie spac. :laugh2: Kolorowych snow mamuśki :blink:

reklama
Do góry