reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dzien dobry mamusie :-)

Zaraz wychodze, bo musze mame zawiesc do fryzjera a potem do lekarza... z mama :-D:-D:-D pooglada wnusie :laugh2: troszke sie boje, ale wiem, ze wszystko bedzie dobrze. Jak tylko wroce to dam odrazu znac .

Miłego dzionka :-)

reklama
Brandy Jak najbardziej daj znać co i jak i na czym polega to usg bo sama jestem ciekawa, ja wysłałam męza z córą na plac zabaw bo mi niestety nóżki odmawiają posłuszeństa bola jak cholera i nawet chodzić mi się nie chce.
Przynajmniej wezme sie za rachunkowość bo 15 tuż tuż a ja w polu.
Daisy mała jest śliczna a nóżki faktycznie wielgachne.

Hej kochane!

Daisy, jeszcze raz gratulacje ! Masz cudna coreczke, a stopki rzeczywiscie ma powalajace :-):tak::-)

I co ze spotkankiem? Na kiedy sie umowilyscie?

Brandy, mozemy rownie dobrze moim autem jechac i wtedy nie bedzie klopotu z przekladaniem fotelika Sary :tak::-)
Daj znac po USG co i jak! :tak:

To USG prenatalne to tylko sprawdzenie czy wszystkie organy wewnetrzne pracuja tak jak powinny :tak: Standardowo sie je robi mniej wiecej w polowie ciazy :tak:

Ja robilam takie USG plus echo serca plodu u dr Agaty Wloch w Katowicach - trawlo ze 40 minut, ale pani dr sprawdzila bardzo dokladnie wszystko - od serca, przez zoladeczek, po nerki i wszystkie przeplywy :tak: A ja bylam juz do konca ciazy spokojna, ze moja dzidzia jest zdrowiutka :tak::-)

No my juz w domku po wizycie :-) mama byla ze mna bo J. jeszcze ze Zgorzelca nie wrocil ( i niech zaluje bo ma czego :tak:). No więc ; maleństwo jest zdrowe, duże. Pępowinka pracuje jak powinna, pęcherz moczowy też. Kregoslup ma cały :-) serce wali jak dzwon :laugh2:pomachalo nam raczka. Widac bylo, że po mamie ma nosek :-pod skroni do skroni ma 6, 66 mm, a obwód brzuszka prawie 22 cm :laugh2:za duzo nie udalo nam sie zobaczyć bo oczywicie, jak zwykle sie wyobracala, namieszala nogami i tyle z tego bylo :-D

Brandy, super, ze wszystko w porzadeczku :tak::-)Dzidzia na pewno sliczniutka! :-) A na kiedy wyszedl Ci termin z tego USG? Potwierdzilo sie, ze w brzuszku masz Zuzie? ;-):-)

Sandra no i tu jest problem - zamieszała nogami i tyle z tego było...;-)nic nie pokazała. Kolezanka mi powiedziala, zebym sie nie zdziwila, że robi teraz takie cyrki a okaze sie że to chlopak bedzie :-D A termin na USG wyszedl z kazdej czesci ciala inny :laugh2: z koscu udowej 14.08. Z obwodu brzuszka 22.08 :-D takze rozpietosc mam dosc duza :laugh2: no i caly chyba sierpien przesiedze na walizce :-p

Brandy, maly wstydziuszek z tej Twojej dzidzi ;-):-D Najwazniejsze, zeby zdrowe bylo, a jak Zuzia zrobi Wam niespodzianke i sie okaze Zuzkiem to tylko bedziecie miec sie z czego smiac po latach :-):tak::-)

Co do spotkania to mnie pasowalaby sroda, czwartek albo piatek w przyszlym tygodniu, bo mam akurat wolne 3 dni. Godzina nie ma znaczenia, dostosuje sie :tak::-)

Sandra faktycznie, jak Zuzia okaże się Zuzkiem to bedziemy mieli do smiechu :-D:-D:-D no ale wtedy to bedzie juz Kubuś :-D

A co do spotkanie to mi najbardziej pasuje czwartek dziewczynki.
Więc co? CZWARTEK 16:00 - tylko pytanie gdzie ???

reklama
Do góry