reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Brandy co to za zmiana imion miał byc Aleks a tu widze Kube pertraktacje jakieś były.
Moja juz padła chwila spokoju i ide spać mam w planie wyjazd o 4 na giełde kwiatową przeraża mnie to wstawanie rano no ale cóz jedziemy z siorą troche kwiatków nakupować, a póxniej szykowanie przyjęcia weselnego na hotelu, krojenie sa łatek i takie tam bbbardzo mi się chce no ale obiecałam ze pomoge, a za tydzień znowu komunia i znowu sałatki i cała reszta. Tak więc jutrzejszy dzień dośc obfity a na dodatek po południu idziemy na pogrzeb i że wszyscy odemnie ida to Natka ma zostac z tescoiwą więc juz mam pietra bo niunia nie zna jej za bardzo no ale chyba sobie poradzi pozatym to godziny drzemki Natki więc moze nie będzie tak źle tylko musze troche dom ogarnąć bo wielki brat bedzie patrzył.
Pozdrawiam serdecznie i miłej nocki życze

Mery oj były pertraktacje, były i o dziwo, poszły całkiem gładko :-D bo ten Aleks cos mi nie siadł do końca :sorry2: To faktycznie jutrzejszy dzien masz calkiem zawalony. Ja tez musze wczesniej wstac, bo jade z J. do Krakowa na weekend, w koncu troche odpoczne. Co prawda jutro mamy troche latania, bo musimy do końca ta obiegówkę wojskowa załatwić, ale popołudnie, sobota i niedziela nasze :-D:-D:-D
Też życzę spokojnej nocki.

Dzień dobry.

Brandy udanego wypoczynku ;-) nie szalejcie za bardzo w tym Krakowie :-)

Resztę Mamusiek pozdrawiam i udanego początku weekendu życzę.

U nas jak na razie OK. Noce przespane - Zuzia jedno karmienie noce ładnie przesypia i budzi się albo w okolicach 3.30 albo 4.30 :-) więc na razie jest naprawdę świetnie. Kąpiele na razie są z płaczem - nie dziwie się, bo po takich jak były w szpitalu to mała musi się nauczyć, że to przyjemność.

Pozdrawiamy i do spisania.

Hej dziewczynki!

Co do spotkania to mnie ten czwartek o 16:00 tez pasuje, no i Sfera jak najbardziej :tak::-):tak: Na gorze w Sferze jest jakis figlopark dla dzieci czy cos takiego, nie? Mozna tam zajrzec jak te wieksze maluchy zaczna sie nudzic :-):-):-)

To kto bedzie?
Brandy, Agusiaaa, Luandzia, ja (hehe) - ktos jeszcze? Bierzecie dzieciaczki?

Brandy, no to poszalejecie w tym Krakowie! ;-):-) A kto wymyslil Kubusia? ;-):-) Ty czy J.? Mnie sie Aleks bardziej podoba, no ale to moje zdanie :-p Kubus ladnie, ale teraz co drugi chlopczyk to Kubus :blink:

Mery, oby dziejszy dzien jak najszybciej zlecial, bo faktycznie zajec masz za dziesieciu :baffled::blink:

Daisy, super, ze malutka tak pieknie noce Wam przesypia! :tak::-):tak: 1 pobudka i to nad ranem, wow, do pozazdroszczenia! :-) Sara jak byla taka malenka to budzila sie co 1.5-2 godziny na cyca, dlatego przeszlam po kilku tygodniach na butle i takie czeste pobudki sie skonczyly, nie dawalam juz rady.
A kapiele jeszcze polubi, zobaczysz :tak: Sare teraz sila wyciagam z wanny :-p

Ja dzisiaj w pracy do 16:00, w potem weekendzik wolny :-):-D:-) Jutro przyjaciolka robi urodziny, wiec poimprezujemy sobie :tak::-):tak: Mysle tylko nad kreacja, co by przyzwoicie wygladac :-p

Hey

Mi pasuje :tak: przyjade prosto po pracy ;-)

Ale niestety bez Natki no bo nie bede sie po nia wracac bo to tam i powrot 60 km ale na nastepny raz postaram sie z mala przyjechac;-)
A dokladnie gdzie w sfereze w ktorym miejscu?? moze pod jakims sklepem??

Daisy a ile wody nalewacie Zuzi do kąpania??? Tak pytam, bo Olek też sie wydzierał w niebogłosy w kąpaniu do momentu jak nalaliśmy mu więcej wody. Może u Ciebie też to poskutkuje??

Fanie, że się w końcu spotkamy... już nie mogę się doczekać....

No i dzień zakończony, kwiaty kupione i posadzone, sałatki zrobione, na pogrzebie i stypie tez byłam wiec można odfajkować. Tylko moja Natusia chyba wyczuła że mama musi dzisiaj bardzo wcześnie wstać i zasneła dopiero przed połnocą a ja przed 4 pobudka więc teraz jak padne to zasne w 5 min mam nadzieje.
Daisy Jak wróciłam ze szpitala z Natką tez przez pierwsze dni płakała u nas poskutkowało przykrywanie brzuszka pieluszką w wanience, moczyłam ją i dawałam na brzuszeki tak strach minął. Poxniej dopiero płakała jak zaczęłam kapiel w wannie więc musiałam przez jakis czas dawać wanienke do wanny i tak kąpać a teraz 20 min siedzi w wannie i czasmi nie chce wyjsć.
A teraz ide w kimono Natce dziąsła wysmarowałam bo na raz idą 3 zeby i mam nadzieje że będzie spać

reklama
Do góry