reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kallusia mne mdlosci meczyly przez okolo 4,5 miesiaca, byly tak mocne ze tabletki zazyawalam na nie, ale mam nadzieej ze Ciebie to ominie!!

pozwodzenia

daj znac po wizycie u lekarza

reklama
AGUSIAAA świetnie się czuje :) Tylko jeszcze meczy mnie katar
Dzidzia się wierci i odczuwam czasami boleśnie te skutki ;) Najgorzej jak w żebra zacznie kopać bo główka już w dole :)
Na usg jeszcze musze iść 2 marca a potem na wizyte i to może być już ostatnia wizyta u mojej ginekolog kto wie ;)
Ale już nie moge się doczekać kiedy maluszek będzie z nami :D Bo już prawie wszystko przyszykowane mam :)

Kitka dziekuje za pamiec!!!
Ja mialam pierw klopoty z chlopem-juz oki
a pozniej jakies bole mnie dopadly i ciesnienie mialam 135/111 i na szczescie szybko spadlo do 115/55 :):)
Wczoraj bolaly zebra bardzo i biodra ale dzis jest znacznie lepiej:):) i mam super humorek! mezus kaze odpoczywac bo jutro wyjazd do katowic i rozmowa z ord w sprawie porodu:):)

Kallusia juz ci gratulowalam ale robie to jeszcze raz tu!! i dbaj o siebie!!!!

Witajcie!
Wczoraj wrocilam dopiero po 21 i bylam strasznie padnieta wiec nie pisalam...
jeszcze na pech auto sie popsulo po drodze wiec lekkie zamieszanie bylo:)
Ordynator faktycznie super!!ale sie go wystraszylam na poczatku! :p Oczywiscie nie moglam sie polapac co i jak i troche pobladzilismy:)
trzeba bylo na niego chwilke poczekac a pozniej bez problemu zgodzil sie nas przyjac:) Pogadalismy co i jak i sie zgodzil:)
Kazal mniejw iecej dac znac kolo 10 kwietnia-dal numer kom itd. lub wczesniej zalezy jak moj gin stwierdzi ze sie zbliza lub cos sie dzieje niepokojacego:) Wtedy sie dogadamy co i jak jak bedzie wygladal porod itd:) Oczywiscie mezus moze byc przy mnie i nic sie nie placi (co u nas raczej jest nie mozliwe).Faktycznie tez troche pozartowal i ogolnie pocieszal mowil ze zdaze i niema sie co bac:):)

wszystko oki i jutro mam usg :):)
ja przez weekend raczej nie wchodze bo mi sie nie chce:(
Teraz musze sie wypytac troche gina bo cos mis ie pochwa zmienila i nie wiem czy to normalne czy nie:(

Leah super! przeciaga sie i wypycha:):) i uwielbia gilanie:)

a wiec wymiary naszej dzidzi:
BPD: 82.9 mm - 31.0 tc
FL: 59.6 mm - 31.2 tc
AC: hihi no to : 1850g :):) co niby przypada na 30.4 tc :)

Aha termin sie zmienil na 30 kwietnia lub 02 maj :):)

Aha utylam juz 9 kg:(:(

te klocia itd to wszystko nbormalne i takie rozne bole u mnie spowodowane sa tym ze mala uderza mnie glowa paskuda:):)
Nerki zoladek itd wszystko w najlepszym pozadku! szyjka i macica takze!!!! kolejna wizyta za 3 tyg:)

LILITH dzidzia ładnie rośnie :)
A ja po usg ;D
38 tydzień, główką w dół ;)
3100 waży ::) ale +/- 200 g
Mi się wydawało że za duża nie będzie :laugh: Nio i prawdopodobnie dziewczynka :)
Ale wszystko się okaże po porodzie
No to teraz tylko czekać na godzine P 8)
Pozdrawiam wszystkie cieplutko ;)

reklama
kitkabb gratulacje dziewczynki... fajnie, ze wszystko w porzadku.... trzymam za was kciuki....
Ja przedwczoraj mialam okropny dzien. Caly czas wymiotowalam a na wieczor jeszcze dostalam okropnych skurczow. Ale wzielam nospe i sie wszystko uspokoilo.
Kallusia a ty jak sie czujesz?

Do góry