Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
AGUSIAAA świetnie się czuje Tylko jeszcze meczy mnie katar
Dzidzia się wierci i odczuwam czasami boleśnie te skutki Najgorzej jak w żebra zacznie kopać bo główka już w dole
Na usg jeszcze musze iść 2 marca a potem na wizyte i to może być już ostatnia wizyta u mojej ginekolog kto wie
Ale już nie moge się doczekać kiedy maluszek będzie z nami Bo już prawie wszystko przyszykowane mam
Kitka dziekuje za pamiec!!!
Ja mialam pierw klopoty z chlopem-juz oki
a pozniej jakies bole mnie dopadly i ciesnienie mialam 135/111 i na szczescie szybko spadlo do 115/55
Wczoraj bolaly zebra bardzo i biodra ale dzis jest znacznie lepiej i mam super humorek! mezus kaze odpoczywac bo jutro wyjazd do katowic i rozmowa z ord w sprawie porodu
Kallusia juz ci gratulowalam ale robie to jeszcze raz tu!! i dbaj o siebie!!!!
Witajcie!
Wczoraj wrocilam dopiero po 21 i bylam strasznie padnieta wiec nie pisalam...
jeszcze na pech auto sie popsulo po drodze wiec lekkie zamieszanie bylo
Ordynator faktycznie super!!ale sie go wystraszylam na poczatku! Oczywiscie nie moglam sie polapac co i jak i troche pobladzilismy
trzeba bylo na niego chwilke poczekac a pozniej bez problemu zgodzil sie nas przyjac Pogadalismy co i jak i sie zgodzil
Kazal mniejw iecej dac znac kolo 10 kwietnia-dal numer kom itd. lub wczesniej zalezy jak moj gin stwierdzi ze sie zbliza lub cos sie dzieje niepokojacego Wtedy sie dogadamy co i jak jak bedzie wygladal porod itd Oczywiscie mezus moze byc przy mnie i nic sie nie placi (co u nas raczej jest nie mozliwe).Faktycznie tez troche pozartowal i ogolnie pocieszal mowil ze zdaze i niema sie co bac
wszystko oki i jutro mam usg
ja przez weekend raczej nie wchodze bo mi sie nie chce
Teraz musze sie wypytac troche gina bo cos mis ie pochwa zmienila i nie wiem czy to normalne czy nie
Leah super! przeciaga sie i wypycha i uwielbia gilanie
a wiec wymiary naszej dzidzi:
BPD: 82.9 mm - 31.0 tc
FL: 59.6 mm - 31.2 tc
AC: hihi no to : 1850g co niby przypada na 30.4 tc
Aha termin sie zmienil na 30 kwietnia lub 02 maj
Aha utylam juz 9 kg
te klocia itd to wszystko nbormalne i takie rozne bole u mnie spowodowane sa tym ze mala uderza mnie glowa paskuda
Nerki zoladek itd wszystko w najlepszym pozadku! szyjka i macica takze!!!! kolejna wizyta za 3 tyg
LILITH dzidzia ładnie rośnie
A ja po usg ;D
38 tydzień, główką w dół
3100 waży : ale +/- 200 g
Mi się wydawało że za duża nie będzie :laugh: Nio i prawdopodobnie dziewczynka
Ale wszystko się okaże po porodzie
No to teraz tylko czekać na godzine P 8)
Pozdrawiam wszystkie cieplutko
kitkabb gratulacje dziewczynki... fajnie, ze wszystko w porzadku.... trzymam za was kciuki....
Ja przedwczoraj mialam okropny dzien. Caly czas wymiotowalam a na wieczor jeszcze dostalam okropnych skurczow. Ale wzielam nospe i sie wszystko uspokoilo. Kallusia a ty jak sie czujesz?