Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kallusia dbaj o siebie
A fasolka niech rośnie zdrowa i silna
Mnie natomiast dopadło wczoraj jakiś choróbsko
Ale byłam na izbie w szpitalu wojewódzkim prawie 2 godziny
Byłam na internistyczniej mówiąc ze mam gorączke,kaszel itp. nio i że w ciąży jestem to mnie wysłała na ginekologie tam mnie zbadały z dzidzią oki i spowrotem na internistyczną.Gdzie czekałam chyba z pół godziny aż mnie zbada chociaż wcale ludzi nie było a pózniej 20 minut na recepte czekałam ale i tak tylko coś domiejscowego na gardło gdzie do pokarmu itp nie przenika
Wiec musiałam sie wygrzać nio i kupiłam sobie homeopatyczne na gardło i nosek bo tylko to mi wolno
Na szczęście gorączka spadła : Tylko jeszcze katarek cos męczy ale już kryzys zażegnany
Pozdrawiam cieplutko
Dzieki dziewczyny !!! Jasne ze sie wybiore na jakies spotkanko ;D moze na swieta bede w domku to juz bedzie superancko !!! U mnie calkiem niezle tylko mnie strasznie mdli ale da sie przezyc (mam nadzieje ze pozniej nie bedzie gorzej ;D ) no i brzucho pobolewa, ale mam nadzieje ze to normalne : jutro wybieram sie do lekarza ;D
Kallusia mdłości mogą cię przez pewnien czas męczyć :
Tylko żeby wymioty cię nie dopadły ;D Bo mnie tak tylko przez tydzień męczyły ale wtedy myślałam że zdechne
Ale na szczęście przez tydzień
Daj znać jak po wizycie u lekarza
Lilith, Agusiaaa a co u was?odezwijcie się w końcu
Jestem, jestem.... Zagladam tu codziennie.... Kallusia oby cie nie meczyly te nudnosci za dlugo. Mi na szczescie przeszly po trzecim miesiacu, a potem juz tylko sporadycznie mnie dopadalo. Najgorsze jednak przez te dotychczasowe miesiace to byla zgaga.... okropnosc. No i odezwij sie po wizycie u lekarza. Kitkabb a ty jak sie czujesz? Bo u ciebie to juz chyba ostatni miesiac??