reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
DZIEWCZYNY JESTETM ZAFASOLKOWANA !!!!   ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D 
  CUDOWNE DWIE KRECHY POJAWILY SIE NA MOIM TESCIKU !!!!!!!!!

Kallusia ogromniaste gratulacje !!!!
Spokojnych 9 miesięcy
;D

kwiatowe_11.jpg

Kallusia moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sssssssssssuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

Ciesze sie razem z Toba.... duzo zdrowka i spokoju przez nastepne 9 miesiacy.....

DZIEKI DZIEWCZYNY !!! ;D JESTESCIE KOCHANE !!! :)
ODY CALE 9 MIESIECY SPEDZILA FASOLECZKA W MOIM BRZUSZKU !!! ;D

Kallusia dbaj o siebie :)
A fasolka niech rośnie zdrowa i silna ;)
Mnie natomiast dopadło wczoraj jakiś choróbsko :mad:
Ale byłam na izbie w szpitalu wojewódzkim prawie 2 godziny :mad:
Byłam na internistyczniej mówiąc ze mam gorączke,kaszel itp. nio i że w ciąży jestem to mnie wysłała na ginekologie tam mnie zbadały z dzidzią oki i spowrotem na internistyczną.Gdzie czekałam chyba z pół godziny aż mnie zbada chociaż wcale ludzi nie było a pózniej 20 minut na recepte czekałam ale i tak tylko coś domiejscowego na gardło gdzie do pokarmu itp nie przenika
Wiec musiałam sie wygrzać nio i kupiłam sobie homeopatyczne na gardło i nosek bo tylko to mi wolno
Na szczęście gorączka spadła ::) Tylko jeszcze katarek cos męczy ale już kryzys zażegnany :)
Pozdrawiam cieplutko

Kallusia WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Starsznie sie ciesze, nasze (bielskie) grono sie powieksza:D super,to na wiosne jak sie spotkamy to bedziesz tylko chwilowa Niania:)

Dbaj o siebie i o Malenstwo, pozdrawiam WAS goraco buziaki

Dzieki dziewczyny !!! Jasne ze sie wybiore na jakies spotkanko ;D moze na swieta bede w domku to juz bedzie superancko !!! U mnie calkiem niezle tylko mnie strasznie mdli ale da sie przezyc (mam nadzieje ze pozniej nie bedzie gorzej ;D ) no i brzucho pobolewa, ale mam nadzieje ze to normalne ::) jutro wybieram sie do lekarza ;D

Kallusia mdłości mogą cię przez pewnien czas męczyć ::)
Tylko żeby wymioty cię nie dopadły ;D Bo mnie tak tylko przez tydzień męczyły ale wtedy myślałam że zdechne :(
Ale na szczęście przez tydzień ;)
Daj znać jak po wizycie u lekarza ;)
Lilith, Agusiaaa a co u was?odezwijcie się w końcu ;)

reklama
Jestem, jestem.... Zagladam tu codziennie....
Kallusia oby cie nie meczyly te nudnosci za dlugo. Mi na szczescie przeszly po trzecim miesiacu, a potem juz tylko sporadycznie mnie dopadalo. Najgorsze jednak przez te dotychczasowe miesiace to byla zgaga.... okropnosc. No i odezwij sie po wizycie u lekarza.
Kitkabb a ty jak sie czujesz? Bo u ciebie to juz chyba ostatni miesiac??

Do góry