reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

LILITH fajnie ze wszystko u Ciebie jest w porzadku :) tak sobie mysle ale chyba lepiej bys miala gdybys rodzila na dyzurze tego lekarza nawet gdyby trzebabylo wywolywac, to psychicznie dla Ciebie bylo by lepsze......tak mi sie wydaje. A jak jestes nastwaiona do porodu???

reklama
Lilith, super ze wszystko ok, a ze maluszkowi bedzie ewentualnie trzeba pomoc wyjsc to trudno. Wazne, ze jest zdrowutenka i rosnie jak na drozdzach :)
Dzieki Lilith za link. Otwiera sie. Juz sobie poczytalam co i jak. Umowilam sie na 16-go maja - zreszta juz to pisalam. 220 zl badanie plus 20 zl za plytke. Ty bylas na wizycie u niej??
pozdrawiam i sciskam, no i trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie!

Sandra przepraszam ale chyba zaraz cie zabije......
heh te emocje :p
Pisalam cijuz kiedys chyba ze sto razy co i jak jak u niej bylam i co o niej sadze:)
Bylam i bylismy z mezem zachwyceni!!! poszlismy w 21 tc! badanie trwalo 40 minut nagranie super! super sprzet itd! przebadala baaaaaardzo dokladnie!!!az nie moglam w to uwierzyc ze nawet od kazdej strony chciala serduszko zobaczyc! itd przeplywy ... bedziesz napewno zadowolona!!!!

Agatko wiesz ja tez wole rodzic z nim! taks ie nastawialam od poczatku! i baaardzo bym na to licze!Tylko tak sie zastanawiam czy zawsze wywolywanie pomaga....przeczytalam ze np Lilka miala az 4 wywolywania i sie troszke przestraszylam:(
Pozatym wiesz + jest tez taki ze jak sie mi nagle cos zacznie to teraz masakra w taki upal do Katowic jechac...wczoraj bylam padnieta a tu jeszcze trzeba sily by urodzic! A tak to przyjade na umowiona godzine i juz!:)

A nastawiona jest oki! moze dlatego ze niewiem jeszcze co to skurcze i jak moze to bolec!:( Ale wazne ze mala bedzie juz z nami! poboli i przestanie!Ale wiesz....boje sie tego czy dam sobie rade...wkoncu nie umiem nawet nosic takiego malego dzidzia, przebierac , nie wiem jak sie nalezy odpowiedni za to zabrac itd i tego sie wlasnie boje! lub jak juz sama zostane z mala:(

Oj, przepraszam Lilith :) Jestem straszliwie rozkojarzona i juz nie wiem kto mi co pisal :) Wybaczysz? ;)

A z maluszkiem na pewno dasz sobie rade!

Pozdrawiam

LILITH nie boj sie o to.....:) ja tez sie martwilam o takie same rzeczy ale to naprawde wszytsko przychodzi samo! Ja tego nie rozumiem jak to dziala ze w momencie kiedy odzi sie Twoje dziecko umiesz wszytsko....... jakby kos na Ciebie jakies olsnienie zeslal.......wiadomo na poczatko jestes bardzo ostrozna i robisz wszystko pomalu i dokladnie, ale z biegiem czasu dochodzisz do wprawy i zajmujesz sie Maluszkie bardzo sprawnie.
Co do boli to nie sa one przyjemne.....ale porod przeciez mija i Twoj maluszek wszystko Ci wynagradza:)

POZDRAWIAM GORACO I NIE MARTW SIE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE

Agatko no bol sie wkoncu konczy a potem jest wielkie szczescie!!!!!!!!!
I tez mam taka nadzieje ze bedzie tak jak piszesz! No i wiem ze tam panie beda mi bardzo pomagac i uczyc jak okapac itd :) Bo wsumie skad mamy takie rzeczy wiedziec, wiec nie powinny sie smiac:)

No nic siedze teraz ladnie i starams ie nie przemeczac itd zeby mala wyczekala jednak do tego wywolania!!

Sandra no co ty hihi nie zloszcze sie tylko wtedy nerwy mi puscily :):) Super ze do niej idziesz zdaj potem relacje co i jak! no i pochwal sie zdjeciami!!! bo z 6 napewno dostaniesz!

Nie ma co bóle porodowe są do wytrzymania ;)Ja jeszcze bez znieczulenia rodziłam a w sumie nie było zle ;)
Trzeba się tylko położnej słuchać i lekarza,chociaż lekarka była u mnie tylko w końcówce porodu.
Ale jak się zobaczy i usłyszy maleństwo wszystko mija jak ręka odjął :)

dokladnie tez tak slyszalam!!! wtedy zapomina sie o wszystkim!!!
Bedzie napewno dobrze no i co najwazniejsze mala bedzie juz z nami!!!

Hej Laseczki
jak wam mija dlugi weekend??? U mnie spokojnie... dzidzia nie pcha sie na swiat... chyba pogoda ja zniecheca....
Dzis jest termin wg miesiaczki, wiec moze sie w koncu zacznie.... :) :) :)

reklama
Witaj Agusiaa!

Ja weekend spedzam w pracy. Turystow masa. Nogi wchodza mi do d... :) Ale dam rade :)

Na pewno na dniach maluszka bedziesz miec juz przy sobie! A na kiedy masz ewentualna wizyte jak termin minal? Zazdroszcze Ci, ze jestes juz na mecie...Ja mam jeszcze przed soba 3.5 mies chodzenia z malenstwem w brzuchu :)

Trzymam kciuki za szybciutki porod! No i oczywiscie czekamy na biezace informacje!

Pozdrawiam

Do góry