Sandra przepraszam ale chyba zaraz cie zabije......
heh te emocje

Pisalam cijuz kiedys chyba ze sto razy co i jak jak u niej bylam i co o niej sadze

Bylam i bylismy z mezem zachwyceni!!! poszlismy w 21 tc! badanie trwalo 40 minut nagranie super! super sprzet itd! przebadala baaaaaardzo dokladnie!!!az nie moglam w to uwierzyc ze nawet od kazdej strony chciala serduszko zobaczyc! itd przeplywy ... bedziesz napewno zadowolona!!!!
Agatko wiesz ja tez wole rodzic z nim! taks ie nastawialam od poczatku! i baaardzo bym na to licze!Tylko tak sie zastanawiam czy zawsze wywolywanie pomaga....przeczytalam ze np Lilka miala az 4 wywolywania i sie troszke przestraszylam

Pozatym wiesz + jest tez taki ze jak sie mi nagle cos zacznie to teraz masakra w taki upal do Katowic jechac...wczoraj bylam padnieta a tu jeszcze trzeba sily by urodzic! A tak to przyjade na umowiona godzine i juz!
A nastawiona jest oki! moze dlatego ze niewiem jeszcze co to skurcze i jak moze to bolec!

Ale wazne ze mala bedzie juz z nami! poboli i przestanie!Ale wiesz....boje sie tego czy dam sobie rade...wkoncu nie umiem nawet nosic takiego malego dzidzia, przebierac , nie wiem jak sie nalezy odpowiedni za to zabrac itd i tego sie wlasnie boje! lub jak juz sama zostane z mala