basiek19810
Fanka BB :)
Witam noc w pełni a ja przy klawiaturze,spać pewnie by się chciało tylko moje biedne plecy dalej cierpią
a jeszcze dzisiaj z moją przyjaciółką zrobiłyśmy sobie ripley,i wybrałyśmy się do tej waszej Brennej:-),ale ludzi było.Wszystko fajnie tylko nam tu z Żywca troche daleko,ale od czasu do czasu czemu nie
,ale przyznam miejsce ładne.
Matek mi na wieczór dostał temperatury,ale myśle,ze to z przegrzania dwa dni słońca i to takiego jutro muszę odpuścić i wogóle dac się biedakowi w domu wyspać popołudniu
.A żal mi bo urlop jest a tu słonko na całego a my w domku,ale może nie będzie tak żle w basenie wode wymienie i szaleństwo dalej.
A co do tego żywieckiego jeziora to nie wiem jak jest do końca dlatego,że ludzi multi wszystko pływa i jakoś szczególnie nie widze,żeby ktos zwracał uwage na takie gadanie albo nie dokońca czysta wode
.Nawed ku mojemu zdziwieniu na Apenie(jedyna plaża z piskiem nad jeziorkiem,przypominająca morze)ratownicy na brzegu i co jakiś czas łodzią przepływali.Acha a co do tego jeziora naszego to moja Angelisia chociaż nie była jeszcze nad morzem,ale po wczorajszej plaży wszystkim dzisiaj mówiła,ze była nad morzem
i już zadowolona a co lepsze nierozumie dlaczego Nati musi się pakować jak przecież na noc może wrócic do domu z tego morza.
Życze miłego dalej leniuchowania pa

Matek mi na wieczór dostał temperatury,ale myśle,ze to z przegrzania dwa dni słońca i to takiego jutro muszę odpuścić i wogóle dac się biedakowi w domu wyspać popołudniu

A co do tego żywieckiego jeziora to nie wiem jak jest do końca dlatego,że ludzi multi wszystko pływa i jakoś szczególnie nie widze,żeby ktos zwracał uwage na takie gadanie albo nie dokońca czysta wode

Życze miłego dalej leniuchowania pa