Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,ze ino jeziorko i pływanie a póżniej suszenie na słoneczku.To jest urlop:-).Dzieci w pełni zadowolone nawed Angelika,która jak juz kiedys pisałam ma problemy z czesaniem sama przynosi szczotke i "szybko mamo bo może ucieknie,albo nie będzie miejsca".Dzisiaj wybrałam się ze znajomymi z pracy na Tresna na basen
.Mój mąz się śmieje,że czy mam w planach przez cały urlop zwiedzić wszystkie kąpieliska w koło?Ale w sumie słońce nam nie dokucza dzieci też odpoczywaja więc czemu nie.Nie ale tak na powaznie jutro siedzimy zas w domu i basen w ogródku bedzie atakowany
.
,jak to zrobie jak tak się rozleniwiłam
a z sanatorium męża na razie nici więc o tym moim długim urlopie narazie moge zapomnieć,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo przynajmniej chłop w domu:-).

Ale dzisiaj daje mi się wydaje,że dzisiejszy dzień bedzie juz chyba najbardziej gorącym dniem.Siedzimy w domu bo obawiam się z dzieciaczkami na taki żar gdzieś wogule sie ruszać,pózniej popołudniu najwyżej zaliczymy basen i tyle z planów na dzisiaj:-)a jak tam u was,dajecie jako rady mamusie

zaraz padnę.... 
ludzi masa i ciężko było miejsce znaleźć. Ja się powoli kulam ale te upały mnie wykańczają.
Malutką chyba też bo dziś jest bardzo leniwa... We wtorek idę do gina to zobaczę co tam u niej nowego... Ostatnio też mieliśmy stres bo zmarł mój teściu... :-(także te emocje też pewnie na nią wpłynęły... Dziś spakowałam torbę do szpitala... kto wie kiedy może się przydać.

moja siostra prawie też teraz od soboty jest w Kołobrzegu... dobrej pogody Wam życzę....:-) Daj jakieś namiary na Wasze noclegi, bo my się musimy za czymś rozglądnąć na przyszły rok...;-) musowo muszę wyjechać nad morze...tak mi tego w tym roku brakuje....
Już mi ciężko i chciałabym to już mieć za sobą...