reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
A ja wam moje drogie noszące bobaski wspólczuje słoneczko tak fajnie praży:tak:,ze ino jeziorko i pływanie a póżniej suszenie na słoneczku.To jest urlop:-).Dzieci w pełni zadowolone nawed Angelika,która jak juz kiedys pisałam ma problemy z czesaniem sama przynosi szczotke i "szybko mamo bo może ucieknie,albo nie będzie miejsca".Dzisiaj wybrałam się ze znajomymi z pracy na Tresna na basen:happy2:.Mój mąz się śmieje,że czy mam w planach przez cały urlop zwiedzić wszystkie kąpieliska w koło?Ale w sumie słońce nam nie dokucza dzieci też odpoczywaja więc czemu nie.Nie ale tak na powaznie jutro siedzimy zas w domu i basen w ogródku bedzie atakowany:happy:.
Najgorsze w tym wszystkim jest to,ze w niedziele musze wrócić niestety do pracy i to na 14-godz:no::szok:,jak to zrobie jak tak się rozleniwiłam :baffled:a z sanatorium męża na razie nici więc o tym moim długim urlopie narazie moge zapomnieć,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo przynajmniej chłop w domu:-).
Pozdrawiam pa:-D

Ale k.. gorąco po plecach mi sie leje klima nie wydala lodówki do chłodzenia piwa i napojów też szlag mnie weźmie jeszcze tylko jutro i tydzień odpoczynku a później tydzień pełną parą bo robimy tylko z męzem na zmianę więc to co naładuję siły nad morzem to zaraz ze mnie zejdzie.
Tesć doprowadza mnie do szału z jego zamówieniami cxiekawe co on by robił jakby jemu ktoś tak zwoził co chwila cos szkoda gadać.
A tak pozatym super dzieciaki popołudniu wskakują ze mną do basenu fajnie śpią, wiec czego jeszcze chcieć . Idziemy dzisiaj do pediatry z wynikami wg mnie dobre ale niech zerknie i doradzi co i jak jakby coś się stało na wyjeździe. Później muszę obiadek ugotować no i pomału zacząć sie pakować, czego nie lubę bo zawsze mam wrazenie że czegoś zapomniałam.
Spadam bo kolejne auto z towarem podjeżdza, wyzionę ducha dzisiaj.:angry:

A tu co taka cisza?słonko przepaliło wam sieć do końca:tak:Ale dzisiaj daje mi się wydaje,że dzisiejszy dzień bedzie juz chyba najbardziej gorącym dniem.Siedzimy w domu bo obawiam się z dzieciaczkami na taki żar gdzieś wogule sie ruszać,pózniej popołudniu najwyżej zaliczymy basen i tyle z planów na dzisiaj:-)a jak tam u was,dajecie jako rady mamusie:happy:
Pozdrawiam pa:-D

uff jak gorąco... :sorry2:zaraz padnę.... :sorry2:
Byliśmy dziś nad jeziorkiem ale nas burza przegoniła... :angry:ludzi masa i ciężko było miejsce znaleźć. Ja się powoli kulam ale te upały mnie wykańczają. :baffled:Malutką chyba też bo dziś jest bardzo leniwa... We wtorek idę do gina to zobaczę co tam u niej nowego... Ostatnio też mieliśmy stres bo zmarł mój teściu... :-(także te emocje też pewnie na nią wpłynęły... Dziś spakowałam torbę do szpitala... kto wie kiedy może się przydać.

Helloł jestem i ja trochę nie wyrabiam brakuje doby, dziś korzystam że burza przeszła i wcześniej zjechałam do domu. Upały straszne, człowiek ledwo ,ma czym oddychać, choć nad wodą się siedzi, ale również wole jak jest tak gorąco niż ma padać:happy:
dzieciaki od rana do wieczora na polku basenie się pławią. Basen stoi pod winogronem także cię i nie jest tak strasznie gorąco. Godziny najgorszego upału młody przesypia. Teściowa z teściem dają rade także jest ok. jedyny minus młody rozpuszczony jak fiks, będę miała pole do popisu na jesień:baffled:
O nocniku można zapomnieć nie ma na to czasu wola sisiu a jak sie go posadzi to jest ne ne ne. Goni cały dzień w samych majtkach,a jak sie posiura to mu zupełnie nie przeszkadza.;-)
I zmykam coś jeszcze podziałać na rejonach, zapraszam nad jeziorko do siebie
Zaraz doczytam co tam u Was na razie tylko widzę że Mery nam wybywa więc udanego wypoczynku

hejka
Agusia wyrazy współczucia.
Ja już nad mozrem jest super jazda przebiegła w miarę gadko tylko burze dały nam w tyłek bo przez A4 jechaliśmy an ślepo tak lało ale o 8.40 byliśmy w Kołobrzegu. morze już zaliczone zimne i super fale, teraz czekamy aż Natalia się obudzi i idziemy dalej zwiedzać bo rodzice będą dopiero wieczorem. hotel udał na, sie świetny bardzo ładnie i pachnie jeszce nowością.
wpadnę znowu zdać relację.

reklama
Dzięki dziewczyny...
Mery udanego wypoczynku... :tak:moja siostra prawie też teraz od soboty jest w Kołobrzegu... dobrej pogody Wam życzę....:-) Daj jakieś namiary na Wasze noclegi, bo my się musimy za czymś rozglądnąć na przyszły rok...;-) musowo muszę wyjechać nad morze...tak mi tego w tym roku brakuje....:tak:
Ivette... rodzić będę w wojewódzkim... i mam pietra....:baffled: Już mi ciężko i chciałabym to już mieć za sobą...

Do góry