reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Hej witam sie wieczorowo a raczej nocnie:tak:;-)
Aguś doczytałam wyrazy współczucia z powodu teścia.Kurcze ten drugi poród gorszy bo wiemy co nas już czeka:baffled:, ja sie stresowałam a skończyło się cesarką Jak się dowiedziałam to ryczałam że nie mogę naturalnie:szok:. Ech za kobietą nie trafisz.
A gdzie to wypoczywałaś w sobotę nad jeziorkiem?
Mery wypoczywaj

oj wypoczywam byliśmy wczoraj nad morzem opaliło nas cholernie ja z tatą wyglądamy jak raki i spać było ciężko ale efekt jest. Dziewczynki uradowane Patka w swoim żywiole w morzu pływałaby caly czas nic się nie boi bo Natalia trochę się boi jak duża fala idzie.
My mieszkamy w Victoria Spa w Grzybowie na ul Borkowskiej naprawdę polecam.
Dziewczyny trzymajcie się poród jak poród dacie radę a my będziemy w tym ważnym momencie myśleć o was.
Spadam na śniadanie.

Ivette... mam kontakt z położną, która pomagała mi przy narodzinach Olusia... ale jest jeden problem, bo ona akurat początkiem sierpnia ma urlop.... także nie wiem jak to będzie...
Hanna... byliśmy w Zarzeczu na tzw. "wyspie".... teraz chcemy się wybrać nad Zalew Łąka koło Pszczyny.... tam jest fajna piaszczysta plaża... a nie kamyki jak nad Żywieckim....
Mery uważaj ze słonkiem.... a hotel faktycznie bardzo przyjemny....

Oj biedulki na prawde wam współczuje tych porodów:no:. Z jednej strony ciąża,dzidzia to całe zamieszanie,ale faktycznie jak sobie pomyśle o porodzie Angeli a Mateusza cesarce to juz mi jest ciepło:szok:.Więc nic innego nie pozostaje mi wam życzyć szybkiego i bez bolesnego końca a my będziemy duchem przy was:-).
A teraz z innej beczki rozpoczełam kolejny szturm na niunka Matka,na razie porażka z mojej strony i 1;0 dla Matka.Tak się darł ze o mało sie nie zaniósł a i spać nie poszedł,aż wkońcu Angela dała mu tego niunia i powiedziała mi ze ma dość tego beczenia:baffled:. Z sikaniem tez nic nie wskurałam nadal nie czuje,że sika zastanawiam się czy nie zrobić mu jakiś badań,bo on mówi do mnie i sika a on wogule na to nie reaguje:crazy:.Dopiero jak ja mu pokaże to zdziwienie.Mowa tez daleko za cyganami wiec nic do przodu nie idziemy.Wiem ze dziecko dziecku nie równe,ale zeby była aż taka różnica między Angela a nim?:dry:

dziewczyny porazka .... własnie wczoraj słyszalam ,ze nie wolno już teraz miec swojej poloznej przy porodzie?! Podobno byly jakies akcje w szpitalach z tego tytułu i juz nie wolno .... :szok:

A ja wczoraj byłam u lekarki mojej która pracuje w szpitalu w wojewódzkim i nawet dała mi namiary na położną :)
także spoko jakieś ploty chyba ze nie można jej mieć - to niemożliwe by było, od dawna się to stosuje przecież:)

doris a skąd masz te wiadomosci?

reklama
Hej kobietki!:-)
Ja ciągle zapracowana ale sezon trzeba wykorzystać na maksa:-)
Dorisday to jakaś plotka moja siostra rodziła teraz 9 lipca i miała swoją położna (jak zresztą większość rodzących razem z nią)
Iveet stawka dla położnej to średnio 500zł
Basiek jak tak zwiedzasz okoliczne kąpieliska to zapraszam do mnie na plażę:-D
Mery jak tam nad morzem?

Do góry