reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczyny weszłam na forum i czytam i uwierzyć nie mogę . Słyszałyście o tym wypadku w Trzczewie to właśnie ta Pati26 co jest jej lista kondolencyjna zginęła. Była w 8 m-c ciazy miała miec córeczkę zostawiła dwóch synów jeden 10lat a drugi niecałe 3 coś strasznego mąż prowadził i wjechał na plamę oleju na drodze wpadł pod cięzarówkę pół auta nie było. SZOK.(*)(*)
Mąż mi dzwonił Nati ma 39,9 st aż mi się tu nie chce siedzieć ale nie powiem mu zeby przyjeżdżał bo chyba by zwariował do 23 w sklepie a cały czas ludziska łażą dzisiaj chyba wypłaty były.

reklama
Ja juz sama nie wiem co to jest. Byłam wczoraj u lekarki maglowała ją z 10 min i stwierdziła że wszystko wzorowe uszy czyste gardło osłuchowo nie ma się do czego przyczepić. Poobserwowała ją całą czy jakis oznak sepsy nie ma, zapalenia opon mózgowych i jeszcze jakis zespół czegoś tam nie pqamiętam. kazała dawać na zbicie gorączki i nic więcej bo jakby było coś ukryte to żeby tego niezagłuszyć. Zmierzyła jej tam temperaturę i nic nie miała doszła do domu trwało to z 10min i mierze jej a ona już 38.6 dałam Panadolu troszkę się zmniejszyła może 2 kreski i zaczęła rosnąć także o 21 musiałam jej dac czopka bo miała 40.3 ciężko się jej oddychało. CZopek zadziałal super wypociła w ciągu pół godziny ale rano o 6 znowu miała 38,6 już mi pomysłów brak co z tym robić.

Cześć :-)

Ja już jestem, po szpitalu odpoczywam w domu.

Ale wiecie co? Zmieniłam zdanie. Moja dzidzia urodzi się w szpitalu wojewódzkim, albo w Tychach, albo w ogóle gdziekolwiek indziej... na Wyspiańskiego to już nie ten szpital, który pamiętam i którym byłam zachwycona...
Agusiaaa - czekam na Twoje wrażenia, jeśli uda Ci się znaleźć wolną chwilę :-)

Czytałam o tym wypadku... straszna tragedia, aż słów brakuje...

Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku :-)

Witaj giovannessa
Fajnie że juz masz pobyt w szpitalu za sobą i wszystko ok a co takiego wydażyło sie w tym szpitalu który wszyscy zachwalają, że zmieniłaś zdanie co do porodu.
Natalia dalej gorączkuję na noc juz nie daję jej syropów tylko czopek działa szybko i skutecznie wypoci się i spi do rana.Ciekawe co to za paskudztwo że ją tak trzyma długo i dalej bez objawów jakiejś dolegliwośći nic tylko gorączka.
A resztę gdzie wywiało?

Mery coś strasznie długo ma tą gorączkę :(
może jakieś badania jej zrób:( albo zmień lekarza, bo to coś nienormalne... żeby tyle dni trzymała temperatura.
ja bym nie czekała...ale to moja rada tylko:) mam złe doświadczenia.

gioovanessa - to szybko cię pozatykali;)

No, szybko, szybko, ale to dobrze, bo ja nie lubię długo w szpitalach leżeć :-D

Mery - w sumie nic takiego strasznego się nie wydarzyło i może nie będę się tu skarżyć, bo to moje prywatne odczucia i wcale nie musi być tak, że każdy ma te same... ale po prostu nie podobało mi się, jak tam teraz jest i co się dzieje... naprawdę dużo czasu minęło od mojego poprzedniego tam pobytu i może ja po prostu wyidealizowałam sobie ten szpital we wspomnieniach... nie wiem, po prostu zmieniłam zdanie... :-)

Może trafiłaś na " nie ten " personel po prostu;) a może po prostu się faktycznie pogorszyło, nic nie trwa wiecznie:)

A swoją drogą swego czasu narzekano na wojewódzki a wychwalano wyspiańskiego, teraz coraz częściej spotykam się że znowu wojewódzki wraca do łask:)

Ps:) Namiary masz na poczcie prywatnej.

reklama
Ivette - dziękuję bardzo :-)
Powiedz mi tylko, czy dostałaś moją odpowiedź na Twoją wiadomość, bo ja chyba coś pokićkałam, najtrudniejszy pierwszy raz ;-)

Do góry