reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Hej. Ja wczoraj bylam z TZ u gina. Dzidzia ladnie rosnie. Dostalismy plytke z usg, na chwile 3d widzielismy. Maluszek nie chcial pokazac co ma miedzy nozkami. Lekarz powiedzial ze cos tam sterczy ale glowy nie daje ze to chlopczyk. Tak poza tym u nas remont ktory mnie wkurza. No i ta pogoda. Uciekam bo nie chce wam marudzic ;-)

Witam
Co to za djabelny wirus znowu się w powietrzu kręci:no:,dzisiaj najpierw po powrocie z zakupów rozgorączkowała sie Angela a na wieczór Matek.Maja tak w granicach 38,8-39,4C-szaleństwo:baffled:.Najgorsze jest,to że do południa ciężko mi było zbic ta temperature Angeli a teraz walcze z obojga,chyba pójda w ruch czopki bo syropy wymiękaja.Nie kaszla nie maja jakiejś objawy choroby,cholera wie o co chodzi:crazy:
Oby to nic grożnego nie było.
Pozdrawiam i miłej niedzieli życze pa:happy:

U mnie faktycznie chyba to ta trzydniówka bo jak narazie od wczoraj popołudnia gorączki brak dzisiaj Natalia już szaleje po polu i co chwila wpada do mnie żebym dotkła czoła czy ma gorączkę czy nie. A od jutra chyba mam tydzień wolnego dowiem się dzisiaj po 22 tyle roboty przeddemną. Spadam bo w piwku mi muchy zaczynają pływać.

Ja szybko chce się pochwalić,że u nas noc tez ok:tak:.Matek skończył gorączkować o 1 w nocy a Angelika przed 12-wydaje się mi,że to jakieś osłabienie:baffled:,oby.Dzisiaj byliśmy na Dniach Łodygowic,dzieciaki szalały w wesołym miasteczku a sponsorów dużo więc na wszystko mogły sobie pozwolić:tak:.Zespół na jaki czekalismy to DŻEM,ale praktycznie mieli cały nowy repertuar i tylko młodzi szaleli,ale było ok.Za tydzięń w Węgierskiej Górce ELENI a za dwa FILL w żywcu i LEDY PANK-trasa koncertowa super:-),oby ino dzieci wytrzymały ten maratonik i tak póżne pójścia spać:rofl2:

Dzisiaj byliśmy na Dniach Łodygowic,dzieciaki szalały w wesołym miasteczku a sponsorów dużo więc na wszystko mogły sobie pozwolić:tak:.Zespół na jaki czekalismy to DŻEM,ale praktycznie mieli cały nowy repertuar i tylko młodzi szaleli,ale było ok.Za tydzięń w Węgierskiej Górce ELENI a za dwa FILL w żywcu i LEDY PANK-trasa koncertowa super:-),oby ino dzieci wytrzymały ten maratonik i tak póżne pójścia spać:rofl2:
Przegapiłam Dni Łodygowic w tym roku :angry:

Ale w Węgierskiej Górce i w Żywcu już na pewno będę, chyba że znów będę miała nakaz leżenia w łóżku :-)

Cieszę się, że już wszystko z Waszymi dziećmi w porządku :-)

Ivette - mnie też pociekła ;-)Będziemy musiały kiedyś nadrobić :-D

reklama
Do góry