Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,dzisiaj najpierw po powrocie z zakupów rozgorączkowała sie Angela a na wieczór Matek.Maja tak w granicach 38,8-39,4C-szaleństwo
.Najgorsze jest,to że do południa ciężko mi było zbic ta temperature Angeli a teraz walcze z obojga,chyba pójda w ruch czopki bo syropy wymiękaja.Nie kaszla nie maja jakiejś objawy choroby,cholera wie o co chodzi

.Matek skończył gorączkować o 1 w nocy a Angelika przed 12-wydaje się mi,że to jakieś osłabienie
,oby.Dzisiaj byliśmy na Dniach Łodygowic,dzieciaki szalały w wesołym miasteczku a sponsorów dużo więc na wszystko mogły sobie pozwolić
.Zespół na jaki czekalismy to DŻEM,ale praktycznie mieli cały nowy repertuar i tylko młodzi szaleli,ale było ok.Za tydzięń w Węgierskiej Górce ELENI a za dwa FILL w żywcu i LEDY PANK-trasa koncertowa super:-),oby ino dzieci wytrzymały ten maratonik i tak póżne pójścia spać
Przegapiłam Dni Łodygowic w tym rokuDzisiaj byliśmy na Dniach Łodygowic,dzieciaki szalały w wesołym miasteczku a sponsorów dużo więc na wszystko mogły sobie pozwolić.Zespół na jaki czekalismy to DŻEM,ale praktycznie mieli cały nowy repertuar i tylko młodzi szaleli,ale było ok.Za tydzięń w Węgierskiej Górce ELENI a za dwa FILL w żywcu i LEDY PANK-trasa koncertowa super:-),oby ino dzieci wytrzymały ten maratonik i tak póżne pójścia spać
![]()