reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Agatka_BB pisze:
to na kogo porud teraz czekamy??? chyba Sandry nie...???:D
I kallusi ;)
AGUSIAA Oluś kofany :D
pict00445cp.jpg

Sliczne oczka ma ;)

LILITH, ogromne gratulacje!! Tyle sie nacierpialas, ale Malutka wynagrodzila Ci wszystko! Jest sliczna i urocza! Kapitalny maluszek! GRATULUJE!!!

AGUSIAAA, Aleksander jest cudowny! Ma niesamowite oczy! Bedziesz musiala odganiac go od adoratorek ;)

Zostalo jeszcze kilka 'przyszlych mamusiek' na tym watku :) Kallusia, Agnieszka, ja :) Ktos jeszcze?

Dzieki dziewczyny...

Faktycznie jeszcze trzy przyszle mamusie... chyba, ze ktos jeszcze dolaczy do naszego bielskiego watku...

A tu jeszcze zdjecie naszej rodzinki w dniu powrotu ze szpitala...
obrazolo0266vx.jpg

W końcu słońce wyszło :D Troszke zimno ale to nic ;) Trzeba będzie na jakiś spacerek wyjść bo pogoda nie dopisywała ostatnio :(
A co tam dziewczęta słychać? ;)

reklama
Witam Was dziewczynki!

U nas pogda znowu do dupy! Leje i zimno - ok.8 stopni! Masakra z tym czerwcem...

Mala w brzuchu dokazuje :) wiec to mi humor poprawia, ale szczerze mowiac wolalabym miec juz ja po tej stronie :)

Pozdrawiam Was cieplutko!

Do góry