reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Oliwka ma taki tylko że różowy ;)
2-456-457.jpg

Rozmiar A bo jest taki okrągły a rozmiar B mamy na pózniej bo jest profilowany

reklama
Czesc Dziewczyny !! To wkoncu ja   !!! Zmachana, zmeczona ale szczesliwa mezatka i mama JULCI !!!
wrocilam dopiero w poniedzialek i nie dosc ze w domu netu nie mialam to jeszcze tu mam wylaczyli  :mad:  dlatego ja tylko na chwilke   
A wiec tak!! Slub poszedl gladko  no pozatym ze tomek sie tak denerwowal ze lewa reke do zalozenia obraczki podal a na koncu zyczen jak ktos mu dal bukiet z pomaranczowych gerber to tak go trzymal ze mamy go na kazdym zdjeciu  :D  nic do chlopa nie docieralo  :D obiadek byl pycha i torcik tez  :D  co do kiecki to wam powiem ze jeszcze 2 dni i bym nie weszla, i tak rozeszla sie troche na szwach   ale co tam bylo extra !!Ale najlepsze zafundowalam sobie 14 w urodzinki   bylismy w krakowie na USG 4D !! Dziewczyny polecam bomba cudne   trwalo jakies 50minut, mamy plytke z 30minutmi naszej coreczki !! cudne zdjecia no i przebadali ja super wszystkie przeplywy krewki w mozgu, pepowinie,watrobie, serduszku  itp. bylo super wydalam 250 zl. ale bylo warto!!!!! Jestem zachwycona !!! Polecam wszystkim !!!!
sORKI ZE KOPIUJE Z PAZDZIERNIKOWEK ale czas mnie nagli  :D tam jest tez kilka fotek ze slubu i moja Julcia !!

Kitus a wiesz ze na tym zdjeciu z kosciola ta dziewczyna z tylu w rozowej bluzeczce to moja kumpela  :D bylismy tez u niej na chrzcinach  :D tylko stalismy przy drzwiach ! ;)

kallusia no to gratulacje z okazji śłubu i dużo szczęścia na nowej drodze życia :) ;)
No i zdrowej Julci ;D Ale się pewnie cieszysz :laugh: Śliczniutka jest :) Szkoda ze ja nie mam takiej fotki :( Trudno następnym razem będzie;)
Hmmm...........i tym oto sposobem zaliczyłaś też chrzciny Oliwki ;D A szkoda że wcześniej nie wiedziałyśmy jak wygladamy ;)

Kallusia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia... samych pogodnych wspolnych dni... Fajowe zdjecia twojej kruszynki...
Kitka w ktorym kosciele byly te chrzciny... czy ta dziewczyna w rozowym nie ma przypadkiem na imie Marlena???

AGUSIAAA o tą dziewczyne to musisz się pytać kallusi ;) Bo ja jej nie znam
A chrzciny były na Leszczynach pod wezwaniem Chrystusa Króla
kallusia śliczna z was para ;) :) Jeszcze raz gratulacje
Za niedługo w komplecie bedziecie ;)

Witajcie Mamuski z BB :) Ja co prawda z Krakowa, ale jutro wybieramy się do Bielska do teściów. Czy mogłybyście polecić mi jakieś sklepy z ciuszkami dla maluszków? Szukam kapelusika do chrztu dla mojej córeczki, może u Was będzie większy wybór niż u nas (wszystko na roczne maluchy, nic nie mogę znaleźć). A sama nigdy nie kupowałam ciuszków w Bielsku więc nie wiem gdzie są sklepy dzieciowe. Bardzo ładnie proszę :-*

remeny w Klimczoku na 1 piętrze jak się wyjedzie schodami ruchomymi widać stoisko z czapeczkami.Ja tam ostanio kupiłam a jest duży wybór :)
.Pózniej tam na piętrze też jest stoisko z dziecięcymi rzeczami obok zabawkowego tam poszukaj :)
na komorowickiej jest sklep Maan http://www.maan.bielsko.pl/kontakt/index.html a pózniej jak byś szła od Maana Komorowicką w strone ul. 11 listopada po drodze jest sklep z typowymi ubrankami do chrztu,komuni "Chrystian" sięnazywa czy jakos tak po prawej stronie

kitkabb - ślicznie dziękuję! Mam nadzieję że Irenka nie będzie bardzo zmęczona podróżą z Krakowa i pozwoli na zakupy. Pozdrawiam!

reklama
Hej Dziewczyny.
Ale extra pogoda, jestesmy z Olusiem prawie caly czas na polku... W sobote mielismy pierwsza dluga wyprwe samochodem. Pojechalismy do Piekar do mojej siostry, czyli 90km w jedna strone. Olek byl bardzo grzeczny i prawie cala droge spal. A jutro wybieramy sie pierwszy raz do marketu... ciekawe czy nie bedzie marudzil... bo mi sie juz tak chce zakupow, ze szok....
Sandra Agatka co z wami laseczki???

Do góry