reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witajcie dziewczynki!

Dawno nic nie pisalam na tym watku, bo cos sie pieprzylo i nie wyswietlaly mi sie ikonki odpowiedzi, wyslania wiadomosci itd.
Dziwne, nie wiem czemu ????

Dzieciaczki cudowne, przekochane, sliczne, urocze itd. itp. - az slow mi brak normalnie!
Nie moge sie juz doczekac naszej malej :)

Upaly mnie dobijaja. Mogloby zrobic sie chociaz ciut chlodniej :) Na szczescie nie jest ze mna tak zle. Nie puchne ani nic, ale ogolnie czlowiek slabszy...

Pozdrawiam Was serdecznie, sciskam i sle buzki dla Waszych pociech!

reklama
Ja tez jestem jakby ostatnio nieobecna ....
Ale brzuszek rośnie i dzidziul w nim również :D :D :D
To prawda upały są ostatnio straszne - jeśli tylko nie mam jakiejś ważnej sprawy to staram się być w domku

Pisałam chyba że firmę w której pracuję postawiono w stan likwidacji i wszyscy dostali wypowiedzenia. ja byłam 3 tygodnie na L-4 i po dwóch dniach chodzenia do pracy dostałam pisemko że mam iść na urlopik całe 14 dni - więc znów mam wolne i nie musze codziennie ranow stawać i lecieć do pracy - narazie fajnie - ale jak ZUS przestanie płacić to zrobi się łyso - ale na razie o tym nie myśle ..

Czytuję sobie Was - strasznie ale to strasznie podobaja mi sie te maleństwa - kiedy to nasze będzei można już przytulić???

Agniesia napewno sie doczekasz....
A my jestesmy dzis po szczepieniu... Olek troszke plakala, ale wystarczylo go utulic i sie uspokoil... chociaz mi samej lezka sie zakrecila jak slyszalam ten jego placz...

Dzis (6 tydz) Olek wazy 5800g, czyli w 3 tygodnie przybral rowniuti kilogram... roznie niezly klocuszek, a moje plecy juz to odczuwaja... ;) :laugh: ;D :D

Agusiaaa, gratuluje odwaznego maluszka :) no i takiego dorodnego. Niech dalej rosnie zdrowo!

A ja naprawde zdycham przez te upaly, szczegolnie ta duchota daje we znaki. Na szczescie wrocilam do pracy i mam tu chlodno, wiec moze popracuje jeszcze z 3 tyg. :)

Dziewczyny mam pytanie, bo jestesmy wlasnie z moim T. na etapie wybierania wozka dla malej. Jakie modele mozecie polecic na nasze wspaniale chodniki i ostre zimy?

Agnieszka18 jeszcze 3 miesiące i bobas będzie po drugiej stronie brzuszka ;)
Agusiaaa Olek fajny klocuszek się robi :) Więc te kilo to jeszcze nic co ja mam powiedzieć jak musze moją 7 kilową Oliwke nosić? ;D Poczekaj jak jeszcze podrośnie ;)
Sandra ja kupiłam wózek ale od takiej babki z ogłoszenia.Ona sama kupiła go w Maanie.Ma piankowe duże koła ponoć dobre na śnieg zobaczymy ;) ,stelaż jest zamocowany na paskach które dużo dają na np. dziurach i nie rózwnych chodnikach :/ bo amortyzują wózek i tak nim nie trzepie.I jak będziesz kupować wózek to zwróć uwage na gondole w której będzie lezał bobas bo w zimie dziecko musi mieć jeszcze miejsce jak się je wsadzi w kombinezonie

Kitka, dzieki za rady. A z jakiej formy masz ten wozek? Gdzie najlepiej w bielksu kupowac wozek? Bylam ostatnio w Sarnim Stoku i jedyny jaki mi sie podobal to Chicco (full zestawik) za prawie 3 tys. ! ;D

Nooooooooo fajna cena :D Mi się podoba spacerówka z Chicco.Tak dokładnie ci nie doradze gdzie kupić wózek ale ja byłam w Dudusiu i gdyby wtedy fundusze pozwoliły tam bym cos znalazła.A na wiosne będe kupować spacerówke bo z tego wózka co mam(wielofunkcyjny) to będzie dobra na zime jak Oliwka będzie siedzieć bo ma duze koła a pózniej zmienie bo za dużo miejsca w bagażniku zajmuje jak by trzeba był gdzies jechać.A byłaś w Dudusiu?Tam mają duży wybór no i mogą Ci pomóc w doborze :)

Sandra ja kupilam wozek na allegro uzywany... nie patrzylam na firme, tylko zeby mial duze kola i byl na resorkach... ze wzgledu na nasze drogi... i powiem ci ze jestem zadowolona... a wozek to Anmar Stilo - polska firma... za 230zl...

Agusiaaa, cena rzeczywiscie niesamowita w porownaniu z tymi ze sklepow. My wczoraj kupilismy w koncu pojazd dla malej :) W BB w Dudusiu! Troszke sie tatus wykosztowal, ale czego sie nie robi dla pierwszego dziecka ;D ;D ;D Z Graco, zamiast gondoli ma wyciagane nosidlo, ale podwojnie usztywniane. Do tego fotelik samochodowy z mozliwoscia montazu na stelazu. Kola 2 duze z tylu i 2 ciut mniejsze podowjne z przodu (gumowe), jednym palcem mozna skrecic :) Ma duzo roznych bajerkow - musze instrukcje poczytac, bo ja jezeli chodzi o takie rzeczy to jestem kompletna dupa wolowa ;) ;) ;) Kolor purpura/fiolet taki mieniacy sie. Sliczny :) Od wczoraj go podziwiam ;)

reklama
Do góry