Czesc Dziewczyny !! To wkoncu ja !!! Zmachana, zmeczona ale szczesliwa mezatka i mama JULCI !!!
wrocilam dopiero w poniedzialek i nie dosc ze w domu netu nie mialam to jeszcze tu mam wylaczyli

dlatego ja tylko na chwilke
A wiec tak!! Slub poszedl gladko no pozatym ze tomek sie tak denerwowal ze lewa reke do zalozenia obraczki podal a na koncu zyczen jak ktos mu dal bukiet z pomaranczowych gerber to tak go trzymal ze mamy go na kazdym zdjeciu

nic do chlopa nie docieralo

obiadek byl pycha i torcik tez

co do kiecki to wam powiem ze jeszcze 2 dni i bym nie weszla, i tak rozeszla sie troche na szwach ale co tam bylo extra !!Ale najlepsze zafundowalam sobie 14 w urodzinki bylismy w krakowie na USG 4D !! Dziewczyny polecam bomba cudne trwalo jakies 50minut, mamy plytke z 30minutmi naszej coreczki !! cudne zdjecia no i przebadali ja super wszystkie przeplywy krewki w mozgu, pepowinie,watrobie, serduszku itp. bylo super wydalam 250 zl. ale bylo warto!!!!! Jestem zachwycona !!! Polecam wszystkim !!!!
sORKI ZE KOPIUJE Z PAZDZIERNIKOWEK ale czas mnie nagli

tam jest tez kilka fotek ze slubu i moja Julcia !!
Kitus a wiesz ze na tym zdjeciu z kosciola ta dziewczyna z tylu w rozowej bluzeczce to moja kumpela

bylismy tez u niej na chrzcinach

tylko stalismy przy drzwiach !