reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Brawa dla modelek :-D Super zdjecia.
Agnieszka ja brałam te płatne,mniej bólu dla Oliwki i stresu dla mnie ;-) A te inne narazie jak dla mnie poza zasięgiem (kasa) zobaczymy pózniej
Bernatka bede trzymała kciuki za pomyślne zdanie ;-)

Madzia dużo zdrówka dla Adasia
My dopiero wczoraj wyszłyśmy ze szpitala bo mieli jej szwy ściagać i opatrunek zmieniać a za tydzień do kontroli

reklama
Bernadko powodzenia na egzaminie!

Agnieszka ja kupiłam szczepionkę 5w1. za 120zł i szczepi się ją 3razy. Natomiast szczepionka za szptala goi się Adasiowi bardzo brzydko - jest duża i ropa pęka co chwile. Pediatra stwierdził, że to może tak być do pół roku:szok: i staramy się tego nie moczyć.
Kitka cieszę się, że już jesteście w domku i że lepiej z Oliwią.

A tu kilka "świeżych" zdjęć Adasia.

Cześć Dziewczyny dawno mnie nie było bo miałam zakręcone dni...mały miał katarek a do tego wychodziły mu ząbki - także pochwale się że mój syneczek ma już śliczne dwa ząbeczki na dole :-)

Poza tym śledziłam wąteczek i nie mogłam się nadziwić waszym ślicznością :-) , maluszki rosną jak na drożdżach ;-)

Teraz zmykam bo padnięta jestem jutro też zerkne i może uda mi się wkleić kilka fotek .

Dziewczyny jeszcze pytanko...czy może któraś z was kupowała do wózka śpiworek w Dudusiu polskiej firmy????? Podobno warto zainwestować i dobrze się sprawdzają , może macie jakieś zdanie odnośnie śpiworków.

A tu Olus ze swoim kuzynem...
img0161wa3.jpg

a tu Olo wampirolo...
img0188yi7.jpg

razem na spacerku...
img0220ph0.jpg

a tak sobie probuje wstawac...
img0244ve0.jpg

a tu z moim pieskiem przed domkiem (w tyle dziadek)....
img0225uo4.jpg

a tu smieszki usmieszki...
img0249rc3.jpg

i zagladam na pieska...
img0234mn2.jpg

O ludzie nie mam pytan zdjecia cudne:-D :tak: :tak: A zeby to maly ma czadowe naprawde maly wampirek hihihi:-D :-D

No egzamin zdany
Dzis Nataa miala w nocy 40 stopni rano szybko do lekarza i okozalo sie ze to angina-mala nic niechce jesc ani pic co najgorsze i goraczka prawie caly czas sie utrzymuje-po syropku troszke spadnie a za 2 godzinki znow-oby do wieczora:-( na noc dam malej pyralgine bo swietnie na nia reaguje mam nadzieje ze spokojnie przespi noc

no to tylke pozdrawiam

A dziekuje:tak: Dzis juz jest lepiej ale wczoraj to mnie wystraszyła cały dzien miala 40 stopni-wkoncu zadzwonilam do dokorki i ona mi kazala zrobic jej kapiel schladzajaca i dalam pol czopka pyralginy pomoglo naszczescie ;-)

reklama
Do góry