Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzieki:-) Kojarzę nazwisko, a mój napewno go zna, bo nie raz coś o nim wspominałMariusz Zawoda :-)
Jaki ten swiat mały :-) ;-) 
dzieki:-) Kojarzę nazwisko, a mój napewno go zna, bo nie raz coś o nim wspominałJaki ten swiat mały :-) ;-)
![]()

Spoko:-) to dosyć popularne nazwisko na tym terenieZowada :-) Drobne przejezyczenie![]()

Patch, wydaje mi się, że te negatywne opinie na temat cieszyna, tworza osoby które tam rodziły i miały jakies nieprzyjemne sytuacje. Ja słyszałam duzo pozytywnych opinii ale także dużo negatywnych. niestety te negatywne jakos bardziej utkwiły mi w pamieci i pewnie temu wybrałam bielskoHej, ja jestem z Cieszyna i w tym szpitalu rodziłam i szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego krąży o nim zła opinia. Przynajmniej położnictwo jest moim zdaniem świetnie zorganizowane!! Personel bardzo pomocny i przemiły!! Ja nie miałam na początku pokarmu, a bardzo chciałam, to położne na głowie stawały i zawsze z uśmiechem pomagały, były na każde skinienie palcem!! Teraz pokarmu mam dużo, cały czas karmię piersią!! Nie rozumiem o co chodzi tym wszystkim narzekającym, ale ja jestm bardzo zadowolona i wiem, że rodzić będę już tylko w Cieszynie!!
Ale moje zdanie jest takie, zeby wydawac jakiekolwiek osady trzeba przekonac sie na własnej skórze. Ciesze sie , że Tobie wszystko poszło dobrze, a dzidzia jest zdrowa i śliczna