• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Blada kreska i niska beta

Hej,wczoraj robiłam betę i wyszło mi <1,10...w zeszłym tygodniu 6 testów różnych firm pokazało drugie blade kreski...mija 3 tydzień od stosunku było ich troche przed owu i po...bez zabezpieczenia.Dodam ze okres był ale inny niż zwykle.3 dni sredniego krwawienia z dużą ilością śluzu-dzień przerwy i potem jeden dzien plamienia różowym śluzem...co o tym myśleć?:)

reklama
Hej,wczoraj robiłam betę i wyszło mi <1,10...w zeszłym tygodniu 6 testów różnych firm pokazało drugie blade kreski...mija 3 tydzień od stosunku było ich troche przed owu i po...bez zabezpieczenia.Dodam ze okres był ale inny niż zwykle.3 dni sredniego krwawienia z dużą ilością śluzu-dzień przerwy i potem jeden dzien plamienia różowym śluzem...co o tym myśleć?:)
Idź do lekarza. Ciąża zagrożona pewnie

reklama
reklama
Co do krwawienia to jest jeszcze cos takiego jak krwawienie implatacyjne. Poczytaj sobie, ponoc czesto mylone z miesiaczka. Ale nie wiem jak to interpretowac jesli beta wychodzi niska. Moze jeszcze za wczesnie zeby ja mierzyc?
Nie wiem... Za dużo czytam w necie i miesza mi się w głowie. Nie mam żadnych objawów ani nic. Więc raczej trzeba przestać myśleć bo zwariuje 😉tylko takie uczucie twardego podbrzusza od środka mam i parcie na pęcherz. Lekarz dopiero za 3 tyg 😑😑

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry