Hej,wczoraj robiłam betę i wyszło mi <1,10...w zeszłym tygodniu 6 testów różnych firm pokazało drugie blade kreski...mija 3 tydzień od stosunku było ich troche przed owu i po...bez zabezpieczenia.Dodam ze okres był ale inny niż zwykle.3 dni sredniego krwawienia z dużą ilością śluzu-dzień przerwy i potem jeden dzien plamienia różowym śluzem...co o tym myśleć?
reklama
Rozwiązanie
@Kla850121 nie miałaś podobnej sytuacji, więc nie wprowadzaj w błąd. Autorka pytania ma betę wykluczającą ciążę. U Ciebie jest zupełnie coś innego.
Idź do lekarza. Ciąża zagrożona pewnieHej,wczoraj robiłam betę i wyszło mi <1,10...w zeszłym tygodniu 6 testów różnych firm pokazało drugie blade kreski...mija 3 tydzień od stosunku było ich troche przed owu i po...bez zabezpieczenia.Dodam ze okres był ale inny niż zwykle.3 dni sredniego krwawienia z dużą ilością śluzu-dzień przerwy i potem jeden dzien plamienia różowym śluzem...co o tym myśleć?![]()
Ale beta nawet ciąży nie wskazuje....Idź do lekarza. Ciąża zagrożona pewnie
Dziwne ze beta taka niska a wyszly jakies niewyrazne kreski na tescie... ja mialam niewyrazne jakies 3 dni przed planowana miesiaczka, rzeczywiscie ledwo bylo widac a pozniej juz sie robily co raz wyrazniejsze. I teraz mamy 16 tydzien 
Zazdroszczę, ja już się cieszyłam że moja dwójka będzie miała młodsze rodzeństwo. Dużo zdrówkaDziwne ze beta taka niska a wyszly jakies niewyrazne kreski na tescie... ja mialam niewyrazne jakies 3 dni przed planowana miesiaczka, rzeczywiscie ledwo bylo widac a pozniej juz sie robily co raz wyrazniejsze. I teraz mamy 16 tydzien![]()

reklama
Co do krwawienia to jest jeszcze cos takiego jak krwawienie implatacyjne. Poczytaj sobie, ponoc czesto mylone z miesiaczka. Ale nie wiem jak to interpretowac jesli beta wychodzi niska. Moze jeszcze za wczesnie zeby ja mierzyc?Zazdroszczę, ja już się cieszyłam że moja dwójka będzie miała młodsze rodzeństwo. Dużo zdrówka![]()
reklama
Nie wiem... Za dużo czytam w necie i miesza mi się w głowie. Nie mam żadnych objawów ani nic. Więc raczej trzeba przestać myśleć bo zwariujeCo do krwawienia to jest jeszcze cos takiego jak krwawienie implatacyjne. Poczytaj sobie, ponoc czesto mylone z miesiaczka. Ale nie wiem jak to interpretowac jesli beta wychodzi niska. Moze jeszcze za wczesnie zeby ja mierzyc?