Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten drugi wyglada jak mój pierwszyWitam dziewczyny,
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, a chciałabym prosić o ocenę
Wczoraj po południu zrobiłam test, pojawiła się po chwili lekka blada kreseczka, ledwo widoczna, ale jest, przynajmniej ja widzę i partner również. Dla pewności dziś z pierwszego moczu zrobiłam drugi test z innej firmy (pink rossmanowy, bardzo czuły) i pojawiła się dość widoczna druga kreska...
Co sądzicie, cieszyć się, czy jeszcze za wcześnie ? Dołączam zdjęcia testów...![]()
Czemu masz się nie cieszyć? Kreska jest widoczna. Test pozytywny. Gratulacje!
Właśnie dziś jest prawie nie widoczna na zdj to juz w ogole wiec nie wiem co myśleć okresu brak 5 dzien co nigdy sie to nie zdarzało bo zawsze regularnie mialam :\Czemu masz się nie cieszyć? Kreska jest widoczna. Test pozytywny. Gratulacje!
To zrób beteWłaśnie dziś jest prawie nie widoczna na zdj to juz w ogole wiec nie wiem co myśleć okresu brak 5 dzien co nigdy sie to nie zdarzało bo zawsze regularnie mialam :\
Tak wiem że moge zrobić bete i zrobię ale boje sie wyniku :/majtaj, możesz zrobić betę i mieć pewność, wynik czarno na białym, bez domysłów, doszukiwania się i zadręczania![]()