reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Blada kreska na teście

olivia1011

Zaciekawiona BB
Hejka dziwczyny, potrzebuje porady
Dziś rano zrobiłam test który wyszedł negatywnie, niedawno powtórzyłam test i moje zaskoczenie było duże
Nie zdążyłam nałożyć nakładki ochronnej na test a wyszła na nim już druga blada kreska
Czy jest możliwe że to jakiś błąd testu?
Jestem 6dni po owu

Załączniki

• IMG_20200930_140621.jpg
    IMG_20200930_140621.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 510
  • received_1413215502208495.jpeg
    received_1413215502208495.jpeg
    401,8 KB · Wyświetleń: 568
Ostatnia edycja:
reklama
Po pierwsze wiem że te testy lubią oszukiwać.
Po drugie ja też robiłam test 6-7 dni po owu WIECZOREM i co wyszło... Więc wszystko jest możliwe

Załączniki

• received_493725007988617.jpeg
    received_493725007988617.jpeg
    124,9 KB · Wyświetleń: 209
reklama
To, że kalendarzyk pokazał potencjalną owulacje to nie oznacza, że byla ona w tym terminie. Mogła być później lub wcześniej lub wcale.
Oczywiście że mogło tak być tego nie wykluczam
Jestem 10dni po stosunku który odbył się w dni plodne więc nawet jeśli To jest bardzo wcześnie
Dziś rano zrobiłam kolejny test
Blada kreska się pojawiła, mniej widoczna niż ta poprzednia ale cokolwiek jest dlatego zamierzam odczekać jeszcze i iść na betę 😊

@olivia1011 To ja potrzymam kciuki. Ale brak ciemniejącej kreski zazwyczaj nie wróży nic dobrego. Jak Cię stać i nie żałujesz pieniędzy, to idź oznacz betę w laboratorium (może być o dowolnej godzinie) i nie będziesz żyła w niepewności. Jeśli na teście coś widać, to i beta powinna wyjść.

Witam. Mam pytanie do mam starajacych sie. Z mezem staramy sie juz 10 miesiac. Zrobilam test ciazowy z ciekawosci . Jestem przed miesiaczka. Chcialabym tylko prosic was dziewczyny o zerkniecie na test czy na nim cos widac? Chodzi o proste odpowiedzi tak lub nie. Test byl robiony z probki krwi z palca. Z gory dziekuje za kazda odpowiedz.

Załączniki

• IMG_20201019_113817.jpg
    IMG_20201019_113817.jpg
    163 KB · Wyświetleń: 185
Witam. Mam pytanie do mam starajacych sie. Z mezem staramy sie juz 10 miesiac. Zrobilam test ciazowy z ciekawosci . Jestem przed miesiaczka. Chcialabym tylko prosic was dziewczyny o zerkniecie na test czy na nim cos widac? Chodzi o proste odpowiedzi tak lub nie. Test byl robiony z probki krwi z palca. Z gory dziekuje za kazda odpowiedz.
Nie. Wydaje mi się, że dałaś za dużo krwi.

Hej co myślicie o tym zdjęciu? Jestem 3 dni przed planowana miesiączka, cykl stymulowany. Pierwszy raz zrobiłam domowy test z krwi i albo mam omamy wzrokowe albo po roku starań widzę bladziutka kreseczka??? Zastanawia mnie tylko czy w tym dniu cyklu nie powinna ona być już mocniejszą?

Załączniki

• IMG_20201027_213159.jpg
    IMG_20201027_213159.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 178
reklama
Do góry