widzicie drugą kreskę na teście? mam mętlik w glowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzicie drugą kreskę na teście? mam mętlik w glowieZobacz załącznik 1678936Zobacz załącznik 1678937
czyli to może być kreska fabryczna?Coś tam jest, ale nie wygląda na wybarwioną.
czyli to może być kreska fabryczna?
No ja nie widzę, żeby tam byla różowa kreska.czyli to może być kreska fabryczna?
Ja widzę, zrób sobie betę, bo po jednym duszku to trochę na dwoje babka wróżyławidzicie drugą kreskę na teście? mam mętlik w glowieZobacz załącznik 1678936Zobacz załącznik 1678937
chyba mam zawałNie sądzę . Widać gołym okiem że kreska jest różowa . Zrób sobie betę i powtórz po 48h wtedy będziesz miała wszystko czarno na białym
Trzymam kciuki![]()
Gratulacje!widzicie drugą kreskę na teście? mam mętlik w glowieZobacz załącznik 1678936Zobacz załącznik 1678937Zobacz załącznik 1678937