reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Witam w niedzielny dzionek.
U nas pochmurno i bardzo wieje.
Mój Emil jeszcze śpi,Maciuś pisze sobie literki.
Wziął sam książeczkę,i stwierdził że musi potrenować,bo troszkę zapomniał przez wakacje:biggrin2:
Jak wyszłam z psem to on szybko załatwił swoje potrzeby i chyc na schody do domku,zimno mu chyba było i nie miał ochoty na spacerek.

Ja siedzę z kawką,

Miłej niedzieli

Witam sie niedzielnie.
Ja sie mam do dupy,prawie całą noc nie spałam.Pawła nie ma a Paulina jest chora tzn jest zagilana cała :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Ma taki katar,ze o pójściu jutro do przedszkola nawet mowy nie ma i jak jej to powiedziałam to wyła godzine :-:)-:)-:)-(
a teraz siedzi smutna i oglada bajki.Szlak,no.
daje jej juz wapno,kropie nos,bioaronC,kidabion,sinekod,sinupret i lipomal.Mam nadzieję,że do wtorku juz bedzie dobrze

czesc kobitki!!!!
u nas tez szaro buro i wieje:-(juz wiem skad u mnie takie marne funkcjonowanie ostatnio otoz dzis rano szanowna pani spozniona sie pojawila czyli nasza @ przypadlosc:eek:a jeszcze na dodatek mialam paskudny sen i jak sprawidzilam w senniku to napisali ze wrozy rychly pogrzeb czyli co z atym idzie i smierc kogos pewno w mojej rodzinie:-:)-(oby nie chyba ze to mialo zwiazek z tym ostatnim pogrzebem och juz sama nie wiem.......noi oczywiscie ja juz cala w panice ze sie cos stanie i wogole a najbardziej to sie boje ze stanie sie cos malemu a tego to bym nie przezyla....

no nic zmykam konczyc obiadek i juz nie smuce papapa
aaa Madzia zdrowka dla Pauli oby nic sie gorszego nie wyklulo

Hello ,wieczorowa porą.
ZUZA wracaj do nas szybko.
Sabinka no to dobrze że już szanowna pani@ przyszła nie będziesz się martwiła.
A ty weź przestań babo z tymi snami.Tylko się niepotrzebnie nakręcasz.A z tym że stanie się coś Maciusiowi to nie prawda.

Moje chłopaki już śpią.
Ja miałam wyjść z moim Hartem,ale zaczęło padać ,chyba wygonię męża:-p

hej pozna pora ale jakos mi zeszlo byli nie zapowiedziani goscie i tak zlecialo
Zuza wracaj szybko i opowiadaj
Asia racja te sny moje to nie kiedy mnie przerazaja i tylko sie nakrecam wiem wiem bije sie w piersi juz nie bede ale jakis wisielczy humor mialam ranoa z tego ze @ przylazla to zadowolona jestem w przyszlym tygodniu skocze do gina powiem co i jak i bedziemy dzialac w sensie badan hahaha

No to kochana żeby z tymi snami było ostatni raz:-D:-D;-):-p
A ja zdążyłam między jednym a drugim deszczem wyjść z psem na spacerek.Załatwił swoje potrzeby i już w domku jesteśmy.Zdążyliśmy wejść i znowu zaczęło lać.

reklama
tak jest szefowo po raz ostatni z tymi snami wiecej nie panikuje
a z psiakiem to sie wam udalo ty to masz szczescie

witam sie z rana!!!
u nas dzis chlodno ale przyjemnie hehehe maly juz w pisku siedzi z babcia a ja sprzatam i piore meza behle z garazu i musialam poczciwa franie wlaczyc bo te smary oleje doprac to przeciez cud jest a tak to wlacze niech sie mieszaja a co
wczoraj mnie wywalilo z forum i zniklam bez slowa za co przepraszam i obiecuje ze sie juz wiecej nie powtorzy
ide zrobic sobie kawke moze ktoras chce skorzystac pa

Do góry