reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

HELLO
U nas pogoda nawet niezła,,słonko czasem wyjrzy zza chmurek. Maciusi w szkole.Od jutra mój księciunio będzie dłużej zostawał bo poprosił żeby zapisać go na świetlicę tak jak w zeszłym roku.Bo stwierdził że za wcześnie kończy lekcję (11.30 lub 12.35),i mu się w domu nudzi,a tak to posiedzi na świetlicy jeszcze z dziećmi i lepiej czas spędzi, tak powiedziało moje dziecko.Kurde żeby on do nauki był taki chętny cały czas jak teraz to będzie dobrze.
Emil właśnie usypia,bo dość wcześnie jak na jego możliwości wstał,7.30,i już padnięty jest.Wziął swój kocyk i poszedł do łóżeczka.
Ja obiadek już nastawiłam niech się pichci pomału.
A teraz zmykam po Maciusia do szkoły.

reklama
Asia tylko pozazdroscic takiego synka sam na wlasne zyczenie w szkole dluzej?!!nonono ja pamietam ze czlowiek patrzyl skonczyc i lekcje i do domu hahahaha

wkurzylam sie padlo mi gg no szlog by to trafil musze na gada poczekac moze cos zaradzi wrrrrr rozpieprze ten komputer

Też oglądałam M-ke,i zrobiłam sobie jedzonko,kąpiel,i zasiadłam.A i w między czasie podpatrywałam jak m.szalej z psem.Obaj jak dzieci głupieli

reklama
Do góry