asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
To tak jak ja,ciekawe jak m.powróci z grzybków co zaplanujemy.wieczorkiem zajrzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia dziś zrobiła prania co niemiara, potem ogarnęła trochę chałupę i poszła z Paulina na dwór.Później wróciła, machneła szybki obiad,powiesiła z męzem karnisz który wreszcie zakupilii poszła na dwór z Pauliną i przy okazji na pogawędki z sąsaidami
miło spędziła dzień
nawet nie wiedziała kiedy minął
![]()
No oczywiscie bo szybko pranko powiesilaś i mogłas odpocząć![]()
Witam sie laski.
U nas za oknem pogoda śliczna się zapowiada.Moje robaki już urzędują,jedzą właśnie śniadanko.A ja z kawusią się witam.
Mój mężuś poszedł sobie na grzybki,bo on uwielbia je zbierać,a wczoraj kolega mu powiedział że są więc on dziś wyruszył na nie.Ciekawe czy coś uzbiera?
A teraz uciekam i życzę udanego weekendu.
pikne drzewko