reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama

Miałam Wam się pochwalić,dostałam od mężusia drzewko Bonsai,
oto ono,fotka troszkę niewyraźna bo tel robiłam wieczorem.:

Madzia dziś zrobiła prania co niemiara, potem ogarnęła trochę chałupę i poszła z Paulina na dwór.Później wróciła, machneła szybki obiad,powiesiła z męzem karnisz który wreszcie zakupili :-D i poszła na dwór z Pauliną i przy okazji na pogawędki z sąsaidami :tak::-D miło spędziła dzień :-D:-D:-D nawet nie wiedziała kiedy minął :cool2:

to tak jak ja pranie pranie ,sprzatanie tyle tylko ze z sasiadami nie pogadalam i karnisza nie wieszalam;-)
No oczywiscie bo szybko pranko powiesilaś i mogłas odpocząć:-p

czesc Gosia:-)dobrze ze ten ktos Madzi tym telefonem przeszkodzil bo inaczej to by chyba padla ze zmeczenia;-):-pa tak przy okazji to szkoda ze do mnie nikt nie dzwoni bo tyz z checia pogadala

Witam sie laski.
U nas za oknem pogoda śliczna się zapowiada.Moje robaki już urzędują,jedzą właśnie śniadanko.A ja z kawusią się witam.
Mój mężuś poszedł sobie na grzybki,bo on uwielbia je zbierać,a wczoraj kolega mu powiedział że są więc on dziś wyruszył na nie.Ciekawe czy coś uzbiera?
A teraz uciekam i życzę udanego weekendu.

Miałam Wam się pochwalić,dostałam od mężusia drzewko Bonsai,
oto ono,fotka troszkę niewyraźna bo tel robiłam wieczorem.:

hello
pikne drzewko

Ostatnia edycja:
A mnie mój M rozpierdaczył cały dzień i dobry humor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miał od mamusi wrócic o 10 a tu co południe mineło a jego nie ma,nawet nie raczy zadzwonic ani na sms nie odpisuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ehhhh

Ide sobie w cały swiat.
Zabiorę dziecko na podwórko niech kozysta z pogody póki jest bo cos widzę że się chmurzy:-(

A daj spokój mam taki nerw ze aż sięboje co bedzie jak on wejdzie do domu.Narazie go opindoliłam rzez fon.
jak go znam to zakładał pompę do auta bo wczoraj przyszła :wściekła/y: a wczoraj jak pytałam to mówił,ze dzis na pewno nie ,że jakoś w tygodniu :angry::angry:
No dzisiaj to chyba wyjde z siebie i stane obok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry