reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

witam sie wieczorkiem!!!!

jak wam minal sobotni dzien co?mam nadzieje ze na samych przyjemnosciach

Hej laska
U nas było bardzo miło i fajnie.
M.nas zabrał na zapiekanki na święty krzyż,a potem pojechaliśmy sobie nad taki zalew ,jakieś 50km.od domu.Super było uśmiałam się z mojego m.i Emila.M.udawał świnkę jak chrumka,a Emil to aż zanosił się od śmiechu.
A jak tobie minął dzień.

reklama
witajcie Asia i Madzia!!!!

u mnie nawet w porzo bo wymianie zdan burza ucichla malz przyjechal z pracki nachmurzony i wolalam mu zejsc z oczu to wzielam se kaosiareczke i wygolilam ogrodeczek i jeszcze zaczelam rowy przy drozne ale mnie gadek wyreczyl czym mnie szkowal

Dziewczyny ,siedziałam na allegro i przeglądałam ciuszki dla tej małej mojej siostry bo mnie o to prosiła.I wyczaiłam super ubranka za małe pieniążki.np.9 szt.body za 15zł,
Były w opcjhi kup teraz,i za 46zł kupiłam ubranka z 4 aukcji w łącznej ilości szt.26szt.Bluzeczki,spodnie,sweterek,body,rajtuzki. w rozmiarze od 0-6m.

Bo te co miała po Pauli to pożyczyła koleżance,bo na razie drugiego dzidzia nie planowali,ale się przytrafiło,to poprosiła koleżankę żeby te małe ciuszki jej pooddawała,,a te większe jak jej mała wyrośnie,bo jest 6m.różnicy.
Ostatnio jej przywiozła te ubranka,to moja Ania jak je zobaczyła to się popłakała.Brudne,porozciągane i śmierdzące.Ja bym się wstydziła takich oddać.Anka je od razy wyrzuciła do spalenia do kotłowni bo powiedziała że Maii ich nie założy

reklama
Do góry