reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Nie no uważam że teraz przesadzilaś dlaczego się zmieniają ja też mama prawo powidzieć swoje zdanie , i chyba bardzo się myliłam że Wy mnie zrozumienie a ja Was bo byłam sklonna i teraz to ja moge "powiedzieć ludzie się zmieniają"

reklama
pewnie ze wolno, Sabinka mi nie chodzi o kłótnie, ale tworzyłysmy pewnego rodzaju fajny, zgrany zespół, część z nas nie chce lub nie może pisac na otwartym, tak ciężko to zrozumieć?
a na zamknięty po co mam zaglądać skoro wy tu. wyglada na to ze sie powoli rozpada wszystko a szkoda....

Kasiu i nadal tak może być.
Przecież Madzia napisała ,że tutaj możemy pisać pierdoły itd.a tam to co będziemy wiedziały ,i chciały że tylko wy-my możemy o tym wiedzieć.

Tak jakoś samo wyszło.wchodzisz na główną stronkę BB,i od razu widać że któraś z nas się odezwała,a tam wchodzisz,wchodzisz i wychodzisz bo grobowa cisza jest.

wiecie co powiem tak mi tez jest przykro i to bardzo piszecie ze ja was atakuje no sorry wcale nie i nie mialam nic zlego na mysli piszac ze ludzie sie zmieniaja i wiecie co naskoczylyscie tutaj na mnie jak bym nie wiem cos zlego zrobila i czuje sie tak popelnila zbrodnie stulecia ze tutaj jestem oki juz mnie nie bedzie a ni tu ani na zamnkinietym i jeszcze jedno nie obrazilam sie tylko poprostu jest mi bardzo przykro

reklama
Do góry