reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Mam trochę ubranek jeszcze do sprzedania tylko muszę fotki porobić ,bo robiłam ostatnio rewoltę w Emila szafie i znowu uzbierało sie kupę ciuszków.
Ostatnio sprzedałam moim dwóm koleżankom ubranka ,jedna wzięła za 120zł,a druga za 100.zł.tylko w tym były też kurteczki i buciki.Ja zaproponowałam im właśnie że im pożyczę,a jak moim siostrom czy może kiedyś mnie będą potrzebne to mi oddadzą,ale one stwierdziły że wolą mi zapłacić,bo jakby się zniszczyło czuy coś to im głupio było by oddać uszkodzone.
Także ja mam chyba normalne kumpele.

A ja się dzis tak urobiłam że ledwo siedzę :baffled:
Z tych nerwów na M polazłam na klatke schodowa i pomyłam całą lamperię na korytarzu i na zejściu do piwnicy,a sa tego hektary bo mój blok jest niestandardowy.
Kręgosłup mnie boli,ze szok a ręce to juz nie wspomnę :-(Wysacze Karmika i ide spać.Młoda własnie padła:-)

reklama
Do góry