reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

A kochana sam przylazł-żartuję :-D:-D:-D .
Poznaliśmy się przypadkiem,jego brat spotykał się kiedyś z moją koleżanką.Szwagier sie kiedyś rozchorował ,i mój m.przyniósł jakieś dokumenty tej kumpeli mojej,i ja u niej byłam.:-p:-p:-):-):-)No i jak przyszedł tak już został ;-);-)

hehe dobre sobie :-D:-D
to ci sie okaz trafil fajowy :-D:-D

reklama

U mnie spoko loko,mężuś obiadek zrobił.
mniam pychotka było.
Macius to poprosił o dokładkę normalnie w szoku byłem że tyle zjadł.
Ja z Emilem później poszłam na pocztę wysłać paczkę z ciuszkami dla dziewczyny z forum,bo sprzedałam.A Maciuś został w domu bo umówiony był z kolegą,na hulajnogę i nie chciał iść.
My wróciliśmy do domu koło 19,Emil wykąpany śpi jak zabity,Maciek urzęduje na dole u teściów,m.w wannie,się pucuje(chyba na coś liczy:-p:-p),a ja pije bronka i siedze na necie.
O taki miałam dzionek kobietko.
A jutro ide do fryca bo już nie mogę na siebie patrzeć tak zarosłam.I w ramach rekompensaty odmalowałam dziś pazury na ku...ewską czerwień.:-p:-)
:-):-)

Aha i z nowości w końcu mam ciepłą wodę ,...normalnie cywilizacja wróciła;-):-D:-D:-D

reklama
Do góry