reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Dziś jak wyszlam z psiakiem,to nawet jemu nie chciało się łazić,wysiurał się i walnął w cieniu.

A teraz już uciekam spać.

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczor!!!!

bardzo goracy zreszta wieczor przynajmniej u nas zaraz sie chyba porozbieram bo inaczej sie rozplyne hahahaha
Wiktoria noi byla ta kawka czy nie????
wogole jak wam minal dzionek bo ja to prawde mowiac nic nie zrobilam mialam lenia jak nic ale jutro nadrobie zaleglosci moj gadek ma dwa dni wolnego boze ja chyba oszaleje z nim w domu znow zapanuje chaos i totalne niezorganizowanie
Nie było bo mi sie robic nie chciało poszłam na dół i wysprzątałam kuchnie na błysk:tak:
HEJ LASKA.
U mnie też był dzień lenia.Poszliśmy na spacerek,połączony z wizytą w aptece,i zajrzałam do nowo otwartego u nas na osiedlu sklepu ,i okazało się że to moja znajoma otworzyła sklep z meblami antycznymi.Super sprawa.
Oni sprowadzają te meble z niemiec.
I wyobraź sobie przeglądałam te meble bo lubię takie,a tam dwie pary butów dziecięcych.
A ona mi mówi że jak przywieźli meble to w jednej komodzie były.Jedne na jesień -zimę a drugie sportowe adidasa.Nowe z metkami.No to je chciała sprzedać bo dzieci brak (dojrzała kobitka)no to pytam ile chce bo rozmiarowo jak na mojego Emila,a ona mi że po 10zł.:szok::szok::szok:.Mówie chyba po 100,a ona po dychu bo chce sprzedać żeby poszły a nie z meblami się poniewierały.No to mu wzięłam.Te jesienne będą na teraz a adidaski na wiosne.
I takim cudem mam dwie pary nowych firmowych butów za 20zł.A musiałabym za nie ze 250zł.zapłacić w sklepie.
No to fajny zakup ci sie udał
:-):-):-)Standard;-)

Jak zrobie fotke tych butów to ci pokaże
I nie skończyłam w tamtym poście.:-D:-D
Później poszliśmy do mojej mamy,tam się gadki wyszaleli na dworku,z Adasiem i Paulą,Emil był taaak brudny że wstydziłam się z nim iść przez osiedle.A od wczoraj kąpiel u nas to prawdziwe wyzwanie ,bo do jutra nie mamy ciepłej wody bo jest renowacja rur ,i musimy grzać .Normalnie masakra.
Aha,i mamuśka mi dziś przez przypadek wylała kawę na plecy,dobrze że nie była za bardzo gorąca.Siedziałam na stołeczku na podwórku ,ja wstawałam i jej nie zauważyłam jak przechodzi z kawą.I bach kawa na plecach.
I jak fajnie miec kawe na plecach:-D:-D:-Dale dobrze że gorąca nie była:tak:
To te butki,jesienne.
Adików nie mam jeszcze fotki.Jutro zrobie bo mi bateri zdechła w aparacie.
Fajne
Kochana ,u mojej mamy to jak na wsi.Piesek,kotek,królik,i ogródek w którym można przesadzać babci kwiatki i warzywa.Ostatnio na topie mojego syna jest przerzucanie kamieni z nowitkiego skalniaczka babuni,nad którym tak ciężko się napracowała.
I dziadunio ma super komórkę z różniastymi klamotami,łopaty,grabie i inne cuda.A najlepiej chodzi się po płocie:szok:
Nie ma to jak na wsi sama mieszkam na wsi
No a jak.
My jedziemy w sobotę na wieś na ognisko.Szwagier m.robi co roku swoim dzieciakom(sztuk 3) na zakończenie wakacji i zadzwonił żebyśmy przyjechali.
To Maciek już się nie może doczekać.
A ja w piątek do fryzjera się zapisałam bo już tak zarosłam jak dzika,i odrosty mam że łoj
To pokaz sie w nowej fryzórce i udanego ogniska

witam sie z poludnia razem z kawusia!!!!
mam chwilke poki gada nie ma w domu i wiecie co dobrze mowilam ze bedzie chaos i tak jest noi oczywiscie juz z ranca zdazylismy wymienic zdania ale naszczescie obylo sie bez klotni narazie boze jak ja lubie ja on idzie z domu na caly dzien

Hej laski.
U mnie dziś troszkę chłodniej.
Mój m.pojechał na zakupy mięsne :-D:-D,a my siedzimy w domciu Emil właśnie przymierza się do spania,ale mu nie po drodze.
Udało mi sie zrobić fotki tych drugich butków Emila,wstawiam obie pary.

reklama
Do góry