reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

witam z upalnej Trzciany!!!
Asia slodki ten wasz laki mowie ci schowaj go bo go ukradne hhaha
ja wlasnie wrocilam od pani doktor bylam z tymi wynikami i wsoi jest ok jestem zdrowa i za robote trzeba mi sie wziasc jeszcze tylko gin pozostal ach...
pije kawusie i do pozniej papaa

reklama
dobry wieczor!!!!

bardzo goracy zreszta wieczor przynajmniej u nas zaraz sie chyba porozbieram bo inaczej sie rozplyne hahahaha
Wiktoria noi byla ta kawka czy nie????
wogole jak wam minal dzionek bo ja to prawde mowiac nic nie zrobilam mialam lenia jak nic ale jutro nadrobie zaleglosci moj gadek ma dwa dni wolnego boze ja chyba oszaleje z nim w domu znow zapanuje chaos i totalne niezorganizowanie

HEJ LASKA.
U mnie też był dzień lenia.Poszliśmy na spacerek,połączony z wizytą w aptece,i zajrzałam do nowo otwartego u nas na osiedlu sklepu ,i okazało się że to moja znajoma otworzyła sklep z meblami antycznymi.Super sprawa.
Oni sprowadzają te meble z niemiec.
I wyobraź sobie przeglądałam te meble bo lubię takie,a tam dwie pary butów dziecięcych.
A ona mi mówi że jak przywieźli meble to w jednej komodzie były.Jedne na jesień -zimę a drugie sportowe adidasa.Nowe z metkami.No to je chciała sprzedać bo dzieci brak (dojrzała kobitka)no to pytam ile chce bo rozmiarowo jak na mojego Emila,a ona mi że po 10zł.:szok::szok::szok:.Mówie chyba po 100,a ona po dychu bo chce sprzedać żeby poszły a nie z meblami się poniewierały.No to mu wzięłam.Te jesienne będą na teraz a adidaski na wiosne.
I takim cudem mam dwie pary nowych firmowych butów za 20zł.A musiałabym za nie ze 250zł.zapłacić w sklepie.

hello Asiu!!!!!

my jak zwykle na posterunku

:-):-):-)Standard;-)

Jak zrobie fotke tych butów to ci pokaże
I nie skończyłam w tamtym poście.:-D:-D
Później poszliśmy do mojej mamy,tam się gadki wyszaleli na dworku,z Adasiem i Paulą,Emil był taaak brudny że wstydziłam się z nim iść przez osiedle.A od wczoraj kąpiel u nas to prawdziwe wyzwanie ,bo do jutra nie mamy ciepłej wody bo jest renowacja rur ,i musimy grzać .Normalnie masakra.
Aha,i mamuśka mi dziś przez przypadek wylała kawę na plecy,dobrze że nie była za bardzo gorąca.Siedziałam na stołeczku na podwórku ,ja wstawałam i jej nie zauważyłam jak przechodzi z kawą.I bach kawa na plecach.

reklama
ale widze ze nie tylko ja sie dzis obijalam mowie ci mialam takiego lenia ze szok nawet w chacie nie chcialo mi sie nic pchnac

ale fajnie tak miec kawe na plecach zamiast wypic co? hahahaha nie martw sie ja dzisiaj mialam w butach bo mi mlody wylal

Do góry