reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Ja jestem Magda,mam 29 lat(Boshe:baffled:) i jestem mama trzyletniej Pauliki.
Witaj to mamy córeczki w tym samym wieku.:tak::-)
HELLO LACHONY

Wiktoria witaj wśród bobaskowych mamusiek,pisz jak tylko Ci czas i maluchy pozwolą.
Jestem Aśka mam 30 lat i jestem mamą Maciusia 7 lat i Emilka 22 miesiące.

U nas dzień minął leniwie.
Laski mój Emil przechodzi samego siebie ze spaniem.
Wstał dziś rano dopiero o 9.30,poszedł spać na drzemkę chyba koło 14 lub parę minut po,i wstał o 18 ,a teraz też już śpi od 21.
Dziś Maciuś tak szalał z Lakim,że ten mu buziaka podrapał,ma dwie krechy na policzku.Super będzie wyglądał na rozpoczęciu roku.
Acha,moje dwa większe chłopaki byli na grzybkach w lesie,nawet uzbierali troszkę,jutro będzie sosik

To żeczywiscie śpioch z niego moji też męczą kotka Mruczka bo domyslam sie ze chodzi ci o kotka;-)
A żeby się w oczy nie rzucała,haha.
A rocznik najlepszy z najlepszych kochana
Rocznik dobry nie ma sie co kryc:tak:
e tam zeby sie nie rzucalo nie ma sie co wstydzic hihihi
no i to popieram w 100%

Witam sie z kawka :-):-)
u nas dzis na dworku jakos pochmurno i cos kapie z nieba hehe dawno nie padalo :no:
ja tez wypije i uciekamy do sklepu cos na zupke kupic :tak:
wczoraj bylismy u kolezanki na wsi odwiedzic ja i nad jeziorkiem :tak:
a dzis zapowiada sie leniwy dzionek oj jak to dziwnie jak tak pada a nie ma slonca trzeba sie pomalu przyzwyczajac :tak::-)

witam nowa mamusie Wiktorie :-):-):-) a skad jestes??
ja mam na imie Magda latek ma 26 i dwoje szkrabow synek szymon lat 2 i hania lat 6 :-) dwa lobuziaki :-)

no to narazie uciekam i pozdrawiam wszystkie mamuski !! :-):-)

Witam sie z kawka :-):-)
u nas dzis na dworku jakos pochmurno i cos kapie z nieba hehe dawno nie padalo :no:
ja tez wypije i uciekamy do sklepu cos na zupke kupic :tak:
wczoraj bylismy u kolezanki na wsi odwiedzic ja i nad jeziorkiem :tak:
a dzis zapowiada sie leniwy dzionek oj jak to dziwnie jak tak pada a nie ma slonca trzeba sie pomalu przyzwyczajac :tak::-)

witam nowa mamusie Wiktorie :-):-):-) a skad jestes??
ja mam na imie Magda latek ma 26 i dwoje szkrabow synek szymon lat 2 i hania lat 6 :-) dwa lobuziaki :-)

no to narazie uciekam i pozdrawiam wszystkie mamuski !! :-):-)
Witaj ja jestem z małopolski a dokładniej z jabłonki.U nas słoneczko swieci i zapowiada sie na piękny dzien

reklama
Do góry