Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
Asia co ta 30 taka malutka kochana nie ma sie czego wstydzic przeciez 1979 rocznik najlepszy jest pod sloncem hahahaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj to mamy córeczki w tym samym wieku.Ja jestem Magda,mam 29 lat(Boshe) i jestem mama trzyletniej Pauliki.
:-)To żeczywiscie śpioch z niego moji też męczą kotka Mruczka bo domyslam sie ze chodzi ci o kotka;-)HELLO LACHONY
Wiktoria witaj wśród bobaskowych mamusiek,pisz jak tylko Ci czas i maluchy pozwolą.
Jestem Aśka mam 30 lat i jestem mamą Maciusia 7 lat i Emilka 22 miesiące.
U nas dzień minął leniwie.
Laski mój Emil przechodzi samego siebie ze spaniem.
Wstał dziś rano dopiero o 9.30,poszedł spać na drzemkę chyba koło 14 lub parę minut po,i wstał o 18 ,a teraz też już śpi od 21.
Dziś Maciuś tak szalał z Lakim,że ten mu buziaka podrapał,ma dwie krechy na policzku.Super będzie wyglądał na rozpoczęciu roku.
Acha,moje dwa większe chłopaki byli na grzybkach w lesie,nawet uzbierali troszkę,jutro będzie sosik
Rocznik dobry nie ma sie co krycA żeby się w oczy nie rzucała,haha.
A rocznik najlepszy z najlepszych kochana

no i to popieram w 100%e tam zeby sie nie rzucalo nie ma sie co wstydzic hihihi
a Martynka już na nogach od 6:30 jak zwykle musiałam jej bajeczki włączyc i oglądała.
A ja niedługo lece do sklepu.Będe później może

:-)Witaj ja jestem z małopolski a dokładniej z jabłonki.U nas słoneczko swieci i zapowiada sie na piękny dzienWitam sie z kawka :-):-)
u nas dzis na dworku jakos pochmurno i cos kapie z nieba hehe dawno nie padalo
ja tez wypije i uciekamy do sklepu cos na zupke kupic
wczoraj bylismy u kolezanki na wsi odwiedzic ja i nad jeziorkiem
a dzis zapowiada sie leniwy dzionek oj jak to dziwnie jak tak pada a nie ma slonca trzeba sie pomalu przyzwyczajac:-)
witam nowa mamusie Wiktorie :-):-):-) a skad jestes??
ja mam na imie Magda latek ma 26 i dwoje szkrabow synek szymon lat 2 i hania lat 6 :-) dwa lobuziaki :-)
no to narazie uciekam i pozdrawiam wszystkie mamuski !! :-):-)