reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Nawet nie najgorzej ,tylko taka jakaś przymulona przez tą @ byłam ,ale po południu minęło.
Chłopaki wyszaleli się na podwórku u babci,Emil chciał ujeżdzać naszego psa obronnego ale jakoś udało mi się mu wyperswadować ten pomysł:-D:-D
Maciuś pomagał dziś mojej siostrze przy malutkiej Mai,Ania mówiła żeby poszedł bawić się z dziećmi,ale on chciał być dziś nianią.Podawał jej różne rzeczy przy przewijaniu,trzymał ją na rękach,i nawet dawał jej herbatkę.
Był taaaaaki dumny,jak go Ania chwaliła,ja z resztą też.

reklama
Oj mam kochaniiutka powód do dumy z niego.Na prawdę jest bardzo opiekuńczy,Emilkiem jak potrafi się zająć,żeby mu się nie nudziło jak jest brzydka pogota,to potrafi się z nim bardzo ładnie bawić.
Czasami drą koty ze sobą ale to normalne.

WITAM Z UPALNYCH STARACHOWIC:)

Sabinka ok.tylko dbaj mi dobrze o niego,hihihi.
A ja od rana zalatana ,bo wykupujemy mieszkanie na własność i troszkę latania z tym związanego jest.No ale spokój na dwa tyg.bo mają tyle czasu na załatwienie notariusza itd.
Mój Emil wstał dziś dopiero o 9.40,rano po całej nocce ,wyszalał się a teraz usnął na drzemkę.
Maciuś urzęduje z m.a ja lece obiadek kończyć.
Buziaki i do wieczorka:-)

reklama
Do góry