reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Hej laska,my we dwie jak zwykle na straży :-) Dzisiejszy dzień taki drętwy że od 18 spać mi się chce
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
no hej laska ktoz jak nie my hahaha
a idz ta pogoda mnie doluje na maxa juz brrrrr nie nawidze takiej aury
a idz ta pogoda mnie doluje na maxa juz brrrrr nie nawidze takiej aury
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Ja też nie lubię ,aż mi się zimno robi na samą myśl.
Mój Maciek cos zaczyna się smarkać.Kurcze czyżby uroki szkoły wróciły??Zresztą ja od tygodnia mam nos zatkany.Ale zwaliłam winę na alergię.Taką mam suchą śluzówkę w nosie że aż mnie boli.:-(
Mój Maciek cos zaczyna się smarkać.Kurcze czyżby uroki szkoły wróciły??Zresztą ja od tygodnia mam nos zatkany.Ale zwaliłam winę na alergię.Taką mam suchą śluzówkę w nosie że aż mnie boli.:-(
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
oj to wspolczuje kochana a sprobuj czyms nawilzyc moze woda morska taka dla dzieci ja czasami sobie prysne i jest dobrze
moj na szczescie jeszcze nic zadnych alergii i katarow zobaczymy jak dlugo
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
oj to wspolczuje kochana a sprobuj czyms nawilzyc moze woda morska taka dla dzieci ja czasami sobie prysne i jest dobrze
A kochana wodę morską i sól fizjologiczną to mam postawioną koło łózka ,bo inaczej to ja bym sie udusiła w nocy chyba.
A Maciuś jest alergikiem od urodzenia.Miał AZS ale wyleczyłam drastyczną dietą.
Emil na razie nic.
Mój m.ma alergię ,ja i Maciek,i dziwne że Emil nie.
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
no wiesz moze miec i nie musi ale rzeczywiscie dziwne skoro wy wszyscy jestescie uczuleni oby nie mial bo to nic przyjemnego
moj m tez uczulony w sumie tylko na jeczmien-zboze ja na nic a maly ma na pylki nie na wszystkie ale na co niektore
moj m tez uczulony w sumie tylko na jeczmien-zboze ja na nic a maly ma na pylki nie na wszystkie ale na co niektore
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Mój m.ma genetyczną chorobe skóry tzw."rybią łuskę",baliśmy się jak byłam w ciązy z chłopcami żeby oni tego nie odziedziczyli po nim.Nie mają na szczęście.I ma alergię pokarmową, a ja za to na pyłki i na niektóre środki chemiczne.
A Maciuś 2 w 1 pokarmowa i pyłkowa.Niestety.Musze mu teraz zrobić testy znowu.
A Maciuś 2 w 1 pokarmowa i pyłkowa.Niestety.Musze mu teraz zrobić testy znowu.
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
ja to zadowolana w sumie jestem ze tylko a moze i az pylki ale wydaje mi sie gorsza pokarmowa
reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
zalezy na co uczulone dziecko jest.Bo jest tak że dużo dzieci ma złożoną alergię tak jak mój Maciekja to zadowolana w sumie jestem ze tylko a moze i az pylki ale wydaje mi sie gorsza pokarmowa
Podziel się: