reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Ja dziś tylko na chwilkę,boli mnie ząb mam nadzieję że noc jakoś prześpię.A jak na złość moja dentolożka na urlopie

Mówię dobranoc i znikam, bo coś dziś strasznie śpiąca jestem. Pa pa!

picture7597.jpg

Witam z rana i pozdrawiam!:-):-):-)
A gdzie Wy się podziewacie dziewczynki???:confused::confused::confused:
Tak dobrze żarło i zdechło:-:)-:)-(

Miłego dnia i jak bym już nie dała rady wejść to miłego weekendu pojawię się w poniedziałek:tak::tak::tak:

picture7607.jpg

dzien dobry wszystkim laseczkom!!!
kochane ja wczoraj nie zagldalam bo mnie straszliwie glowa bolala i zreszta boli nadal chyba migrena czy cos
od rana dzis latam po urzedach ale wsio zalatwilam wniosek na rodzinne zostawiony i pani mi obliczyla ze dostaniemy te 64 zlote ciesze sie chociaz to male i smieszne pieniadze ale odkladam mlodemu i mam jak trzeba mu cos kupic
internet i telefon tez zalatwiony i spokuj
pozdrawiam i do pozniej dzis wieczorkiem bede napewno pa

reklama
Do góry