Wiem, że zaczynam, ale boję się cokolwiek jeść żeby cukry nie były wysokie. Mam wrażenie, że mogę 4 rzeczy zjeść
Wiecie jak mi brakuje słodyczy...pączków... Czy herbaty z cytryną i z cukrem... Szok
Jeszcze tym bardziej siedzą mi w głowie bo to zakazany owoc
Mam nadzieję, że dziecko będzie dobrze przybierać na wadze. Byłam u diabetologa i u dietetyka. Ale to są takie ogólnikowe informacje. I sama już nie wiem co i jak. Czytam na necie też jadłospisy. Ale będzie monotonia straszna. A gdzie tam u mnie poród... 26tydz i 5 dzień dzisiaj.
Do fryzjera bym poszła, ale po co jak siedzę w domu. Dobrze, że prawie ubrań ciążowych nie kupowałam
Gratuluję udanych wizyt
tak trzymać dziewczynki 
Do fryzjera bym poszła, ale po co jak siedzę w domu. Dobrze, że prawie ubrań ciążowych nie kupowałam
Gratuluję udanych wizyt
dlatego po 36 tyg muszę się ogarnąć
najważniejsze to sprawdzać produkt za produktem po czym ci cukier skacze, bo może się okazać, że są owoce które możesz jeść (chociaż je najlepiej jeść w towarzystwie np. jogurtu naturalnego lub węglowodanów złożonych (pełnoziarniste pieczywo np.) Ja nie jestem ekspertem od dietetyki ani od cukrzycy ciążowej, ale sporo moich znajomych miało i naprawdę dość fajnie dały radę sobie ustawić dietę tak, że nie cierpiały za bardzo ;-)