reklama
Mam już dobry suwaczek? Czy dalej źle?
Ja z tel nie widzę
widać i jest bardzo fajny :-)
A jakbyś wygrała w totka to skocz jeszcze tam Silly U – marka zabawki i akcesoria dla dzieci i tu Skip Hop: Nursery
Tyle tych cudowności jest teraz dla maluchów, że $ powinny same z nieba spadać;-) a becikowe mieć kilka zer więcej
Czytacie czasem blogi?
Ja czytam regularnie jeden, ten Buuba | wielki świat małego człowiekaBuuba
i czasem Makóweczki
może i Wy polubicie
A jakbyś wygrała w totka to skocz jeszcze tam Silly U – marka zabawki i akcesoria dla dzieci i tu Skip Hop: Nursery
Tyle tych cudowności jest teraz dla maluchów, że $ powinny same z nieba spadać;-) a becikowe mieć kilka zer więcej
Czytacie czasem blogi?
Ja czytam regularnie jeden, ten Buuba | wielki świat małego człowiekaBuuba
i czasem Makóweczki
może i Wy polubicie
Ostatnia edycja:
jup
Fanka BB :)
Malinova fajny blog, ja właśnie czytam jak ktos podrzuci ciekawy link ;-)
Co to minky to w tych oryginalnych kocykach nie podobaja mi sie z koleji wzory ,ja to jestem trudny klient ;-)
Gdzie kupic takie dobre materiały?
Podobaja mi sie rzeczy minky Makaszki (allegro)ale jak z jakością? ...
Co to minky to w tych oryginalnych kocykach nie podobaja mi sie z koleji wzory ,ja to jestem trudny klient ;-)
Gdzie kupic takie dobre materiały?
Podobaja mi sie rzeczy minky Makaszki (allegro)ale jak z jakością? ...
Ostatnia edycja:
Jup ja kupuję tu BUKTOLE i tu Sklep internetowy, pasmanteria i tkaniny online - Craftoholic - Craftoholic
co do tego sprzedawcy ciężko powiedzieć, bawełnę ma głównie oryginalną. Minky trzeba by zobaczyć na żywo.
Ja bym chyba nie ryzykowała zakupu kocyka na allegro.
co do tego sprzedawcy ciężko powiedzieć, bawełnę ma głównie oryginalną. Minky trzeba by zobaczyć na żywo.
Ja bym chyba nie ryzykowała zakupu kocyka na allegro.
reklama
Mi też podobają się minky ale właśnie ze względu na to że nie wiem co jest oryginałem a co nie to sobie odpuścilam i kupiłam zwykle ;-)
Dzisiaj się pomalowalam, łącznie z paznokciami, i poprosiłam męża o kilka zdjęć ;-) bo do tej pory to mam takie zdjęcia brzuszka które sama sobie zrobiłam w łazience na tle suszarki na pranie ;-)
Dzisiaj się pomalowalam, łącznie z paznokciami, i poprosiłam męża o kilka zdjęć ;-) bo do tej pory to mam takie zdjęcia brzuszka które sama sobie zrobiłam w łazience na tle suszarki na pranie ;-)
Podziel się:
bo urodzisz będąc nadal w 21 tygodniu ;-)a tu już zaraz 27 :-)