reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja po wizycie. Szyjki brak, trzyma tylko na szwie. Gin pobrał GBS, przełożył zdjęcie szwu na środę za tydzien, czyli Mitaginko odbezpieczaja nas tego samego dnia. Mały waży UWAGA 3 kg. W sumie nie powinnam się dziwić bo Marcel Urodzony na przełomie 32/33 ważył 2540. Więc ściągamy szew i Gin twierdzi, że pójdzie od razu. Padam na twarz, ledwo żyję.

reklama
na październiku rozpakowywałyśmy się parami, to może i tu tak będzie;-)

czyli 15-go Milly i Mitaginka

a potem ja i Auralka
Jup już i tak jest w 3 paku, więc gdzieś się wciśnie ;-)

Jup a z łożyskiem i przepływami wszystko ok? Może dzieci rosną tylko oni tacy specjaliści od pomiarów?

Milly
Gratuluję takiej pieknej wagi !
Super ! juz jesteś bezpieczna pomimo planowanego odbezpieczania ;-)
Moje ciągle okolo 2200.
Myślałam, ze na tym etapie beda 2500 bo ładnie wcześniej rosły

Milly, oj faktycznie ładnie waży:) wow, 15ty to już tak nie długo, dobrze że masz ten szew i on trzyma

Jup, może tak jak pisze Malinova oni tacy specjaliści od mierzenia. Wiesz jak jest z tymi pomiarami, jest tam dość duża granica błędów, a wcześniej Ci ładnie rosły.
Moja przy waszych to też wydaje mi się drobinką, mam nadzieje, że jutro to chociaż z 1900 będzie ważyć. Mój gin juz mi powiedział że do 3 kg to ona raczej nie dobije:/

To jak z tym porodem najlepiej żeby pęcherz nie pękał tylko skurcze się pojawiły??? Ostatnim razem to miałam luz, ale teraz liczę, że do końca będę w domku i jakoś trzeba będzie rozpoznać że to już:)

Malinova
Da się :-)
Maz chyba jeszcze tego nie robil ale wiem,ze sie da.
Ta gondola duza,fajna.
Dla bliźniąt tylko te male wchodzą.

reklama
Mój mąż jest bardzo wysoki i dobrze zbudowany (dlatego wpadł mi w oko:-D ) i Gin mówi że stąd ta waga dzieci. Marcel mimo że wczesniak jest najwyższy w grupie, cały czas w okolicach 90 tego centyla wzrost. O rozmiarze buta nie wspomnę.

Nie mogę się ułożyć do snu. Budzę się często, mam mega stres już. Tydzień do szpitala mi został. Ciężko mi uwierzyć, że się uda i wszystko będzie dobrze...

Do góry