reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

o kurcze ale wieści!! Jup trzymamy kciuki!!!
Dzastina - to masz co robić, pranie, prasowanie :-). Wizytę mam jutro. Z uwagi na ciążę wysokiego ryzyka wizyty mam dosyć często co tydzień - dwa.

Tak to jest z mężczyznami.. zawsze mają na wszystko czas.

Dziękuje za słowa otuchy...

reklama
Hejo :-)

nie było mnie za bardzo ostatnio, bo święta, potem samochód zaczął mi szwankować i jeszcze sprawy w urządzie na szybko trzeba było załatwić i jakoś tak się zeszło ;-)

Jup :szok: zaskoczyłaś mnie nieziemsko :szok: trzymam dzisiaj za was mocne kciuki :tak:

Malinova po prostu Kasia Z jest nadgorliwa i chce być przygotowana w razie jakby syn zechciał się przesiąść do spacerówki :-D a tak poważnie - oczywiście, że się ściąga :-) ja zresztą nie wyobrażam sobie wożenia młodej np. w foteliku bez wypiętej spacerówki ;-)
Ewellina trzymam kciuki za Frania i za Ciebie żeby weszcie nastał w waszym domu spokój i radość czyli zdrówka dla Frania :tak:
Monisiap ja też się boję żeby nie zapeszyć ;-) i dlatego wciąż mam łóżeczko nierozpakowane ;-) ale chyba w weekend chłopie już je złoży, bo w sumie powinno trochę wywietrzyć się z tego smrodu farb i lakierów ;-)
Dżastina - 3 walizki... już Ci współczuję prania ;-) ciekawe czy w 3-ch pralkach się zmieścisz ;-) i powodzenia z urodzinami Igi :-) btw pomysł z małymi niespodziankami i "mapą skarbów" boski :-)
Milly czyli co za tydzień się rozpakowujesz :szok:
Mitaginka skoro dziewczyny zarzuciły dryl pod tytułem jeden poród tygodniowo ;-) to Twoja kolej rozumiem, że będzie tydzień po Milly ;-) bo ja przed 30-tym się nigdzie nie wybieram ;-) skoro już wstawiłaś pranie to chociaż nie prasuj tego sama :tak: chłopa zagoń i już ;-)
Kołtunik mam nadzieję, że już trochę lepiej się czujesz i skurcze się trochę uspokoiły :tak:w końcu jakby nie patrzeć jeszcze minimum 18 tygodni projektu jajko-niespodzianka przed Tobą :tak:

Jup trzymam kciuki :tak:

Mini zamówiony, przekonałyście mnie :-)

Ja mam wygodę z praniem bo moja córcia sama wszystko wkłada do pralki, potem wyjmuje, wiesza i przypina i naprawdę robi to bardzo dobrze :-) Je jedynie segreguję co ciemne a co jasne, ale myślę, że niebawem i to mnie ominie :-D

Teraz właśnie mnie czesze:-) Trochę to jest bolesne ale co tam zawsze 5 minut spokoju ;-)

Kołtunek oby te skurcze przeszły i już Cię nie denerwowały

Ja o spaniu to nawet nie chcę myśleć. Ostatnio chodzę spać o 2, potem budzę się co trochę, a rano jestem nieprzytomna. Trening przed opieką nad noworodkiem:-)

----------------
sprostowanie do prania, chodzi oczywiście o jej i dzidziusiowe rzeczy, bo naszych nie jest w stanie powiesić :) A szkoda :p

Ostatnia edycja:
Malinova ale gt bierzesz? i jaki kolor? idziesz w: wersja 1 czerwony jak Jup, wersja 2 beżowy jak ja czy wersja 3 kolor inny (zielony, czarny, niebieski itp) ;-)

Jup cały czas myślę o Tobie i o maluszkach... mam nadzieję, że wszystko jest ok :tak:

Milly mam to samo dzisiaj ;-) co kilka minut odświeżam stronę w nadzieji na nowsze wiadomości :tak: chociaż z drugiej strony wiem, że sama cesarka trwa około godzinę, potem dochodzenie do siebie po znieczuleniu itd... ;-)

Ja po cc długo byłam na pooperacyjnej ze względu na krwotok, tam nie można było mieć telefonów ze względu na aparature. Niewiem jak to jest normalnie jak nie ma komplikacji .

reklama
Do góry