reklama
Mój telefon został na porodówce w czasie gdy byłam na cc, wrócił do mnie około godziny 22. Niestety od razu się rozładował, a moja torba z ładowarką również była w szafie na porodówce. Do godziny 11tej następnego dnia byłam bez kontaktu ze światem> Masakra 
Teraz już jestem przygotowana na 12 godzin bezruchu i uziemienia ;-)
Auralka chciałam niebieski Teal, zamówiłam i co? Nie mają. W drugim sklepie to samo. To na ch.....rę wystawiają coś czego nie mają.
W bobowózkach mają czerwoną gondolę i zieloną spacerówkę, a w Dino nie wiem bo napisali tylko, że tego co zamówiłam nie mają.
Tymczasowo się poddałam

Teraz już jestem przygotowana na 12 godzin bezruchu i uziemienia ;-)
Auralka chciałam niebieski Teal, zamówiłam i co? Nie mają. W drugim sklepie to samo. To na ch.....rę wystawiają coś czego nie mają.
W bobowózkach mają czerwoną gondolę i zieloną spacerówkę, a w Dino nie wiem bo napisali tylko, że tego co zamówiłam nie mają.
Tymczasowo się poddałam
Malinova zadzwoń do bobowózki i zapytaj się kiedy będzie dostawa ;-) my dzwoniliśmy tam jakoś na przełomie lutego/marca i też początkowo mojej wersji miało nie być, a dostawa chyba pod koniec kwietnia (ale niestety nie pamiętam szczegółów), więc może nie będzie tak źle ;-) niestety dostawy baby joggerów to 2 miesiące czekania :-(ale wydaje mi się, że w świecie dziecka w jupiterze był niebieski... może podzwoń po światach dziecka?!
Mitaginka fakt raczej nie mamy co liczyć, że zostaniemy powiadomione przed rodziną i najbliższymi przyjaciółmi :-) ale liczę, że może w rzucie z informowaniem sąsiadów jakieś info nam skapnie ;-)
Milly szczerze to ja niewiele pamiętam z tego pierwszego cc ;-) jednak znieczulenie ogólne na zmęczony organizm mocno otępia ;-) więc nawet nie wiem ile czasu byłam na pooperacyjnej
Mitaginka fakt raczej nie mamy co liczyć, że zostaniemy powiadomione przed rodziną i najbliższymi przyjaciółmi :-) ale liczę, że może w rzucie z informowaniem sąsiadów jakieś info nam skapnie ;-)
Milly szczerze to ja niewiele pamiętam z tego pierwszego cc ;-) jednak znieczulenie ogólne na zmęczony organizm mocno otępia ;-) więc nawet nie wiem ile czasu byłam na pooperacyjnej

Ostatnia edycja:
Auralka może i racja już dość się nasłuchałam jakiego ładnego mam synka :-) Teraz pewnie miałabym dwóch.
Zadzwoniłam, że biorę ten zestaw czerwony+zielony, a Pani jeszcze, że tacki też nie ma...
Ale może gdzieś upoluję, na Ursynowie w Tosi mają joggery to może kiedyś tam się dotoczę.
A napaliłam się na niebieski, bo kupiłam taką słodką bawełnę w liski SC IN THE FOREST 002 LISKI i idealnie by mi do niego pasowała.
Mam zamiar uszyć dziewczynom podusie, może kocyk i pojemniki na zabawki
Zadzwoniłam, że biorę ten zestaw czerwony+zielony, a Pani jeszcze, że tacki też nie ma...

A napaliłam się na niebieski, bo kupiłam taką słodką bawełnę w liski SC IN THE FOREST 002 LISKI i idealnie by mi do niego pasowała.
Mam zamiar uszyć dziewczynom podusie, może kocyk i pojemniki na zabawki
Ostatnia edycja:
reklama
Dzastina82
Fanka BB :)
Dobrze, że Jup sie odezwała
najważniejsze że ok!
Jup, bardzo bardzo gratuluję!!!! Czekamy na wieści od Ciebie
Jup, bardzo bardzo gratuluję!!!! Czekamy na wieści od Ciebie
Podziel się: