Hejo :-)
nie było mnie za bardzo ostatnio, bo święta, potem samochód zaczął mi szwankować i jeszcze sprawy w urządzie na szybko trzeba było załatwić i jakoś tak się zeszło ;-)
Jup
zaskoczyłaś mnie nieziemsko

trzymam dzisiaj za was mocne kciuki
Malinova po prostu Kasia Z jest nadgorliwa i chce być przygotowana w razie jakby syn zechciał się przesiąść do spacerówki

a tak poważnie - oczywiście, że się ściąga :-) ja zresztą nie wyobrażam sobie wożenia młodej np. w foteliku bez wypiętej spacerówki ;-)
Ewellina trzymam kciuki za Frania i za Ciebie żeby weszcie nastał w waszym domu spokój i radość czyli zdrówka dla Frania
Monisiap ja też się boję żeby nie zapeszyć ;-) i dlatego wciąż mam łóżeczko nierozpakowane ;-) ale chyba w weekend chłopie już je złoży, bo w sumie powinno trochę wywietrzyć się z tego smrodu farb i lakierów ;-)
Dżastina - 3 walizki... już Ci współczuję prania ;-) ciekawe czy w 3-ch pralkach się zmieścisz ;-) i powodzenia z urodzinami Igi :-) btw pomysł z małymi niespodziankami i "mapą skarbów" boski :-)
Milly czyli co za tydzień się rozpakowujesz
Mitaginka skoro dziewczyny zarzuciły dryl pod tytułem jeden poród tygodniowo ;-) to Twoja kolej rozumiem, że będzie tydzień po Milly ;-) bo ja przed 30-tym się nigdzie nie wybieram ;-) skoro już wstawiłaś pranie to chociaż nie prasuj tego sama

chłopa zagoń i już ;-)
Kołtunik mam nadzieję, że już trochę lepiej się czujesz i skurcze się trochę uspokoiły

w końcu jakby nie patrzeć jeszcze minimum 18 tygodni projektu jajko-niespodzianka przed Tobą