reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

To moim chyba nie bolał wczoraj ząb tylko dziąsło między zębami i nad. Wieczorem miałam lekki obrzęk, jakby początek jakiegoś zapalenia czy co :-/

Diuska, diety współczuję. Ja też lubię zjeść. Dużo sił życzę!

Ewelina, Ty już za tydzień skończysz 37? Coś mi tu nie pasuje :p

reklama
Mitaginka ja mam juz od dawna takie bóle dziąseł
Ale obrzęk jest caly czas taki sam.
To ciązowe podobno ;-)
Moze u Ciebie też?

Ewelina - 10 dni ? To dobrze juz tak niewiele Ci zostało :)
Maluch ma juz ładna wagę :)

Wg OM za 11 dni rozpocznę 37 tc, a nie skończę :) Ja liczę sobie 2 dni mniej, bo zawsze plamiłam ze dwa dni i dopiero potem dostawałam @ .. a czytałam, że plamień się nie liczy, więc wychodziłoby, ze miesiączkę miałam nie 25.06 , a 27.06 , a mój gin liczy 25. Dziś wg niego jestem w 34w3d , a wg mnie 34w1d :)

hej dziewczyny, cieszę się, że tutaj same dobre wieści :-)

ja nie wiem czy to wiosna czy już wicie gniazda ale codziennie wyrzucam coś co uważam za niepotrzebne ;-)a mąż tylko lata z torbami na śmietnik. Postanowiłam oczyścić dom ze zbędnych rzeczy, w końcu trzeba zrobić miejsce dla nowej osoby:tak:

Dziś się trochę werandowałam ;-) niczym noworodek ale pomimo słońca jest paskudny, zimny wiatr i zaraz uciekłam

Marzy mi się wyprawa do fryzjera, do głupiego tesco co mam za rogiem........... no ale cóż, jeszcze 8 tygodni i pójdę:tak:
Człowiek jak jest "na chodzie" to nie docenia tego, że ma wszytko pod nosem i może tam sobie pójść.

Przedwczoraj widziałam przez okno niecodzienny widok, 3 kobiety, każda z potrójnym wózkiem, a w każdym z nich 3 maluchów
Jakiś zlot trojaczków był w Wawie czy co?

Niby wg książek donoszona ciąża to skończony 37 tydzień, ale większość szpitali przyjmuje porody po 36 tyg i nie traktuje tych maluchów jako wcześniaków.

Mitaginka zmienilas avatar,nie poznalam Cię! ! ;-)
Ewelina tez niedawno zmiana.
Wiosna ? ;-)

Malinova ja tez marze o fryzjerze,wyglądam okropnie wczoraj pomimo wyjścia nie wyjściowo !

Fryzjer... :-) ja też chcę! ;-)
Jup, zmieniłam, zmieniłam ;-) wybrałam coś co miałam w tel.
Mnie tak meczy to że leżę i wyglądam jak zwłoki że tylko co rusz coś kupuje na allegro. To trampki w kwiaty :p to bransoletki w kolorach tęczy, to czerwony zegarek. Normalnie odbija mi już ;-)

Mitaginka jak skończę zakupy dzieciowe to może tez sobie cos kupie ;-) narazie jestem w swiecie kocykow ;-)

Ja mam grzywke i rozpacz jak ona teraz wygląda musze zapuscic bo juz sie zapuscila sama ;-)

reklama
JUP, ja też mam grzywkę ;-) prostą. Na szczęście kilka miesięcy temu kupiłam sobie porządne nożyczki i zaczęłam sama podcinac ;-) na codzień mam ją teraz niechlujnie zaczesana ale jak idę do Gina to ładna, prosta, podcięta jest :-D a co do zakupów to musi być równowaga, coś dla dziecka i coś dla matki ;-)

Do góry