Ja nie smarowałam się niczym ale mam wrażenie ze na piersiach coś zaczyna mi się dziać jakby jakies czerwone kreski Wiec akcja rozpoznawanie tematu

ja generalnie mimo ze przed ciąża przytyłam 20kg to nie mam żadnych rozstępów i myślałam ze mam spoko geny i mi rozstepy nie groza ale coś coś nie byłabym tego taka pewna wiec kupię olejek i oliwkę dzięki
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
ja tam sie wiecznie czymś smaruje, moj maź sie smieje, ze jestem jednym wielkim olejkiem, uwieeelbiam

wiec bez przymusu to robie, tylko jest to dla mnie forma totalnego relaksu.
a wlasnie duże macie brzuchy? Mi wczoraj ginka powiedzia, ze mam malutki, mi sie wydaje spory, w ogóle sie smieje, ze juz nie pamiętam co to plaski brzuch. Ja dzis sie wykapalam, wysmarowałam, mialam myta głowę i nawet maz mi ja wysuszyl w łóżku, wiec teraz leze i pachne- takie zwykle male przyjemności, a w tej sytuacji tak cieszą

Dzis pisała do mnie koleżanka, ktora była w takiej sytuacji jak my. Ogólnie ciąża ciężka, skracajaca szyjka, wody jej odeszły w 33 tc, ostatnie 5 tyg wylezala z 5 mm szyjka.Ostatecznie wszystko skonczylo sie dobrze, urodzila w 38tc, Maly zdrowy, ale pisze, zw daje jej w kosc, płacze i w ogóle, a ona mowi, ze chyba ma babyblues i z rozrzewieniem wspomina leżenie.