Mnie jak bolal krzyż tak ok. 32 tc, to wynikało i wynika z faktu, że synek ma bardzo nisko główkę i uciska na nerwy...Boze dziewczyny nie straszcie!!! Ja mialam porod bardzo lekki - wszyskim polecam znieczulenie- to jakis cud wgl nie czuc bolu! Licze na taki sam drugi porod. A wgl dzis mnie jakos plecy w krzyzu bolą- oczywiscie juz tez lekko spanikowana czemu??? Nie bola was od tego lezenia? Brzuch spokojny a w plecach jakies napięcie czuje lekkie.
reklama
To ja czuje cos podobnego teraz- cos z tym mozna zrobic?Ja czuje takie napięcie w lędźwiach jak mi się rozkręca ból na rwę kulszową, ale to nie musi być to.
To moja mala tez ma nisko glowke i za 2 dni koncze 32 tydz- to moze to jest przez to ale poprzednio jakos nie bolalo hmm jakos inaczej sie ulozyla moze ze cos zaczela uciskacMnie jak bolal krzyż tak ok. 32 tc, to wynikało i wynika z faktu, że synek ma bardzo nisko główkę i uciska na nerwy...
Serio? Ja nie mialam zadnych komplikacji ani zadna z moich kolezanek ktora miala znieczulenie (a jest ich troche ) Przez moze jakis tydz czulam miejsce wkłucia ale to nawet nie bolalo i tyle.Ja się boje zzo jak ognia. Nie chce mieć później po tym komplikacji i chodzić na rehabilitacje tak jak dwie osoby z mojej rodziny, które mają teraz problem z kręgosłupem przez to.
bananka8686
Fanka BB :)
Nie dźwigać! Najlepiej dużo leżeć w pozycji, w której najmniej boli. Dobre są ciepłe bicze z prysznica to fajnie masuje i trochę rozluźnia. Ustaw sobie dobre ciśnienie i słuchawka prysznica jak najwyżej.To ja czuje cos podobnego teraz- cos z tym mozna zrobic?
bananka8686
Różnie może być dlatego ja się wole pomęczyć i nie ryzykować i tak już mam swoje problemy z kręgosłupem. Więcej nie potrzebuje.Serio? Ja nie mialam zadnych komplikacji ani zadna z moich kolezanek ktora miala znieczulenie (a jest ich troche ) Przez moze jakis tydz czulam miejsce wkłucia ale to nawet nie bolalo i tyle.
olka100993
To może jak czujesz się aż tak tragicznie, to zgłoś się do szpitala.. no nie wiem, dziwne te zawroty głowy.. A mówiłaś jej o tym wszystkimi i nic nie zasugerowała, żeby jakoś to skontrolować?Wiecie co, dzwoniłam do gin w sprawie tej luteiny i ona jest zdania, że to niemożliwe żeby mieć po niej skurcze i zawroty głowy.. Kazała brać tego g***a jeszcze więcej. Jestem po najgorszej nocy z całej ciąży. Obudził mnie ból i twardnienie brzucha.. Mam mdłości, zaparcia i czuje się koszmarnie. Brzuch jest tak ciężki jak kula do kręgli i żołądek tragedia..
Mam już wszystkiego dość, czuję się bezsilna i beznadziejna.. Powoli zsczyna mnie to wszystko przerastać
To też moja najgorsza noc, prawie nie przespana przez ból pleców i ciągłe przekładanie się, no i tyle razy co mi twardniał brzuch to nigdy jeszcze nie miałam..
Ciężko ten nasz żywot w tych ciążach..
olka100993
Dziewczyny z pessarem, dostałam wynik posiewu z pochwy i wyszedł Grzyb Candida Lusitaniae.. Czy jest to bardzo groźnie? Może mi się przez to skracać jeszcze bardziej szyjka? Miała któraś w trakcie już założonego pessara tego grzyba? Wiecie coś na ten temat?
Kurde zawsze coś :/ a zero objawów jakichkolwiek, dobrze, że się uparłam ostatnio na ten posiew.. ehh
Kurde zawsze coś :/ a zero objawów jakichkolwiek, dobrze, że się uparłam ostatnio na ten posiew.. ehh
RozumiemRóżnie może być dlatego ja się wole pomęczyć i nie ryzykować i tak już mam swoje problemy z kręgosłupem. Więcej nie potrzebuje.
reklama
Ja jak pytałam pani dr w szpitalu jak aplikować luteinę przy pessarze to powiedziała ze nie musi dotykać szyjki i ze jak się leży to ona rozpuszczając się i tak dopłynie tam gdzie powinna. Cytuje: „Ważne zeby była w pochwie„Dziewczyny, a ja mam pytanie (moze glupie troche) odnosnie aplikowania luteiny- powiedzcie jak gleboko ja aplikujecie? Bo mi lekarz powiedzial zeby wkladac ale bez przesady zeby szyjki nie podraznic, no i teraz za kazdym razem sie boje i nie wiem moze nie za gleboko wkladamTa dopochwowa jest lepsza niz podjezykowa? Bo podjezykowa to wiadomo ze pod jezyk i wszytsko ok a z ta to nie wiem czy ja dobrze stosuje, czy nawet jak nie za gleboko wkladam to tez jest ok i dziala? a tez za kazdym razem mam inne odczucia-raz uda sie wlozyc gleboko, raz wszystko jakies takie spuchniete jakby i nie wchodzi wtedy - no zwariowac mozna
I tez inne pytanie- ja skurczy jako takich chyba nie mam (albo nie czuje) natomiast wieczorem juz po calym dniu jak wstaje i ide to czuje ze brzuch jest taki ciezki, jakby napiety- ale nie tak ze sie napina i [puszcza tylko jest taki caly czas (poza pozycja lezaca) - to tez jest skurcz czy co? Tez moze tak macie?

Podziel się: